Nyeste artikler
Se alle
Robin til premierefest på 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

AV! Undrer du dig også over ‘Ex on the Beach’-Robins sår?

Robin måtte kæmpe med det ene sår efter det andet, der blussede op i ansigt og på brystkasse. Her er forklaringen på dem.

Den total veltrænede Robin fra ‘Ex on the Beach’ begyndte på dag tre i luksusvillaen at få nogle sår i ansigtet og på brystkassen, og til at begynde med troede han, at det var solens skyld.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe går psykisk ned efter programmet er vist 

– Det undrede mig meget i starten. Da der så begyndte at dukke flere sår op, i takt med at de andre blussede ned, blev jeg undersøgt hos lægen, men han kunne kun sige, at det måske var solen, fortæller ‘Ex on the Beach’-hunken til Realityportalen.

Her ses Robins sår i ansigtet og på brystkassen. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

Til læge igen og igen

Robin endte derfor med at blive undersøgt adskillige gange hos lægen uden at få et korrekt svar på, hvad der var galt. Han fik dog en creme, som kunne berolige sårene.

LÆS OGSÅ: Paradiso i hård udmelding: Mit had til ham er enormt

– Men lige som jeg troede, det var ved at forsvinde, dukkede et nyt op. Jeg døjede med sårene under hele mit ophold i Brasilien, og nogle dage var det værre end andre, husker han.

Deltagerne i ‘Ex on the Beach’ har en fast sygeplejerske i nærheden af villaen, som altid er klar til at tilse dem.

– Hende var jeg hos to eller tre gange, og så var jeg to gange hos en læge inde i byen, for måske kunne han finde årsagen. Det var bare ikke tilfældet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Bakterier i poolen

Hjemme i Danmark gik Robin til en hudlæge, som efter en podning kunne opklare mysteriet med de tilbagevendende sår. Det var stafylokokker. Robin fik nogle piller sammen med den creme, som han også fik i Brasilien, mod infektionen, og efter fire dage var sårene stort set alle sammen væk.

LÆS OGSÅ: Grædefærdig ‘Paradise’-hunk: Jeg synes ikke, det er sjovt

Robin tror, at han infektionen på grund af bakterier i villaens pool, som til at begynde med var grønt og lignede noget, der trængte til at blive renset. Efter rensningen havde poolen skiftet farve til klar blå.

Heldigvis gjorde sårene ikke ondt. Kun på forfængeligheden. Men heldigvis for Robin, var hans ydre i den grad godkendt hos pigerne, og han blev da også på første dag valgt som favorit hos Ditte, mens Emma også er ret blød i knæene for tiden.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter shitstorm: Afvist af veninde gennem 15 år

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.