Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Alexander Thisted)

Babylykke for ‘Rita’-stjerne

Hjørdis har fået barn med kæresten Uffe i den nyeste sæson af den populære serie.

Lise Baastrup er tilbage i rollen som den godmodige og naive Hjørdis, der altid er der for Rita. Hjørdis er i den nyeste sæson blevet mor til en lille baby. Et barn, hun har sammen med kæresten Uffe, og det betyder, at Lise Baastrup har måtte arbejde med en hel del nye følelser for karakteren.

– Man finder meget hurtigt ud af den nervøsitet, der kan følge med mange nybagte mødre. Verden kan pludselig blive et endnu mere utrygt sted, og hvad skal der ske med min unge? Og gør jeg det rigtigt nok?

– Tvivlen på om man gør det rigtigt nok, det får helt sikkert noget fokus, fortæller Lise Baastrup om rollen som Hjørdis.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Lise Baastrup i en vild ‘Star Wars’-duel.

Og spørgsmålet er, om rollen som mor-Hjørdis har givet skuespillerinden lyst til selv at udvide familien, der lige nu tæller hende selv og kæresten Christoffer Harris, som hun har dannet par med gennem de seneste ti år.

– Jeg har altid godt kunne tænke mig at få børn, men det er jo ikke, fordi jeg begynder at arbejde på det, bare fordi jeg er blevet mor i serien, slår hun fast med et grin.

Du kan nyde Lise Baastrup i den sjove rolle som Hjørdis fra i aften klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Her vender ‘Rita’ tilbage

LÆS OGSÅ: Netflix redder ‘Rita’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.