Nyeste artikler
Se alle
Molly Andersen (Bodil Jørgensen) har solgt sit badehotel til Fie og Morten, og hun og Peter Andreas (Kristian Halken) bor i huset bag badehotellet, men hjælper stadig til med gæsterne. (Foto: TV 2/Mike Kollöffel)

‘Badehotellet’-skaberne åbner op om ny sæson: En udfordring

Der går ikke lang tid, før den populære TV 2-serie igen er tilbage.

Så er der godt nyt til alle fans af ‘Badehotellet’. Hotellet slår dørene op til sjette sæson i året 1939, hvor Adolph Hitler lige er blevet udnævnt til Rigskansler i Tyskland, og selvom anden verdenskrig lurer ude i horisonten, så er stadig garanti for sol, strand, intriger, dilemmaer, historiske øjeblikke og gammeldags hygge.

Femte sæson sluttede i vinteren 1933, hvor fabrikant Otto Frigh (Bjarne Henriksen) døde i sengen hos sin nygenfundne kone (Anette Støvelbæk), Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) og Helene Aurland (Cecilie Stenspil) fik endelig hinanden, og Fie (Rosalinde Mynster) forlod hotellet med sin skibsreder Morten Enevoldsen (Morten Hemmingsen) for at flytte til England. Hun lovede dog som det sidste, at hotellet ville åbne igen, og det sker så med et ordentligt hop ud i fremtiden, men uden Otte Frigh og Fie i serien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig

– Vi slap jo gæster og ansatte på ‘Badehotellet’ i januar 1933, og når vi møder dem igen, er det seks år senere, sommeren 1939. Langt de fleste er tilbage på hotellet – næsten som om, at tiden har stået stille. Men det har den selvfølgelig ikke. Hvor de er hver og en, og hvor de er på vej hen, når vi møder dem igen, skal ikke røbes her, fortæller forfatter Hannah Lundblad til HER&NU, og hendes mand og seriens anden forfatter, Stig Thorsboe, fortsætter:

– Vi gav selvfølgelig os selv en udfordring, da vi besluttede at springe seks år i handlingen, men det har været sjovt at se på alle de kendte karakterer på ny og sige: “Hvad er der sket med hver især i mellemtiden? Og hvor er de lige nu?” Men først og sidst har det været utrolig interessant at føre handlingen op i en tid, der pludselig bringer verden udenfor ind på en ny måde. Vi glæder os virkelig til at dele det med seerne lige om lidt.

‘Badehotellet’ kan ses på TV 2 og TV 2 Play hver mandag aften klokken 20:00 fra den 28. januar.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne siger nej til ny sæson

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Uheld i ‘Badehotellet’-optagelser

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.