Nyeste artikler
Se alle
Hanna Lundblad og Stig Thorsboe står bag 'Badehotellet'. (Foto: Bo Nymann)

‘Badehotellet’-skaberne afslører deres største udfordring

Der var især én karakter, der skabte problemer for ægteparret bag 'Badehotellet'.

Efter at forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad har skrevet fem sæsoner af ‘Badehotellet’ på deres ødegård i Sverige, så kunne det tænkes, at det var venstrehåndsarbejde for dem at ryste handlingen ud af ærmet her i sæson seks.

Men der var særligt én karakter, som voldte dem kvaler.

LÆS OGSÅ:Folkene bag forklarer: Derfor slutter ‘Badehotellet’ sådan

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: 47-årig ‘Badehotellet’-stjerne er blevet far for første gang

– Det var Weyses historie. Vi havde en plan om, at han skulle til psykolog. Det syntes vi, at han trængte til. Men derfra og til at nå frem til det, som blev fortællingen, det var en sjov tur. Og udfordrende, fortæller Stig Thorsboe til HER&NU, og Hanna uddyber:

– Der er jo det, at når folk er komediekarakterer, så skal man helst ikke lave dem for meget om. Det kan ikke nytte noget, at de bliver alt for kloge.

– Sceneskrækken havde vi tidligt fra starten, men det var mere dét, hvordan han kom igennem det, fortæller Stig, og Hanna tilføjer
grinende:

– Og hvor helbredt han bliver.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne led af angst og modløshed: Jog dæmonerne væk

(Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Peter Mygind blev hentet ind i ‘Badehotellet’ som Edward Weyses psykolog, professor Bach-Olsen, som er på ferie i Løkken, da han
bliver tilkaldt til hotellet.

– Jeg var til en casting først for at se, om jeg kunne passe ind i det miljø. Det er altid en udfordring at komme udefra ind i en serie, som har kørt så længe. Og så komme og spille over for Hr. Weyse, som i den grad giver den gas. Det var skønt og sjovt sammen med Jens Jacob Tychsen, som er en vidunderlig kollega, fortæller Peter Mygind, som allerede kendte ”Badehotellet” rigtigt godt.

– Min svigermor, Tove, arbejdede på Løkken Badehotel i 1950’erne, så vi har fulgt serien sammen herhjemme, og vi holder rigtigt meget af den.

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.