Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

‘Badehotellet’-stjerne afslører nyt frækkere job

Skuespillerinden fra den populære TV 2-serie skal prøve noget nyt, og det glæder hun sig til.

Den 51-årige ‘Badehotellet’-stjerne Anette Støvelbæk er klar på et nyt eventyr. Hun skal nemlig være med i 2019-udgaven af Kerteminde Revyen.

– Det er helt vildt spændende, jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har ikke lavet revy før, så jeg tænkte, at nu skulle det være nu. Jeg er blevet tilbudt det i nogle år, hvor jeg bare ikke har kunnet, men nu kunne jeg heldigvis, fortæller Anette Støvelbæk til HER&NU og fortsætter:

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne siger nej til ny sæson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-kollegaen Lars Ranthe afholde filmquiz.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Uheld i ‘Badehotellet’-optagelser

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører: Den her rolle skulle jeg have haft i ‘Badehotellet’

– I det hele taget er jeg jo meget glad for at få lov at prøve forskellige sider af mit fag af, og revy er sådan en fantastisk disciplin, hvor det både skal være rørende og smukt og poetisk og frækt og sjovt, så man kommer hele paletten rundt.

Men selv om revyformen er ny grund, så venter der alligevel Anette et kærligt gensyn, når prøverne begynder til Kerteminde Revyen.

– Jeg synes, det er skønt at være tilbage på Fyn. Jeg har jo gået på teaterskole i Odense, så det er dejligt, at det er lige her, jeg skal debutere som revyskuespiller. Det synes jeg jo faktisk passer mig ganske godt, lyder det fra Anette.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne husker tilbage: Jeg brød den sociale arv

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.