Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bo Nymann

‘Badehotellet’-stjerne siger nej til ny sæson

Når den nye sæson 'Badehotellet' ruller over skærmen, bliver det uden en af de velkendte mandlige skuespillere.

Selvom det er den mest succesfulde serie i lang tid, kunne Anders Juul ikke lade sig friste til at fortsætte i rollen som Max i ‘Badehotellet’.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Uheld i ‘Badehotellet’-optagelser

– Jeg er ikke med i år. Jeg har lige haft nogle andre ting, jeg skulle, så jeg trak mig her i år og vil ikke udelukke, at det kommer tilbage, men jeg havde brug for at lave noget andet, sagde Anders Juul, da han for nyligt var med til Årets Reumert. Han udelukker dog ikke, at han igen dukker op i serien:

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører: Den her rolle skulle jeg have haft i ‘Badehotellet’

– Nu skal man aldrig sige aldrig. Jeg vil ikke udelukke, at der kommer til at ske noget i fremtiden, men hvordan det lige skal lande nu, er jeg ikke helt sikker på. Men det er jo forholdsvis lang tid, man blokerer i den optageperiode. Det gør, at der ikke er plads til så mange andre ting. Der er nogle ting, jeg gerne vil, så derfor var jeg nødt til at sige farvel eller på gensyn, sagde han.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne er blevet gift

Det var ikke uoverensstemmelser, der resulterede i hans exit:

– Produktionen ville gerne have, at jeg var fortsat. Jeg blev i hvert fald spurgt, om jeg havde lyst til at gå videre, og det havde jeg sådan set også, men det skulle bare ikke være nu. Det passede ikke tidsmæssigt. Nu må vi se, hvordan det udspiller sig. Hvis han nu bliver erklæret død, kommer jeg nok ikke tilbage. Men jeg har ikke krævet at blive slået ihjel. Måske det er skidesjovt at vende tilbage om to sæsoner.

LÆS OGSÅ: ‘Rita’ afslører: Her er faren til mit barn

LÆS OGSÅ: Sådan bliver ny sæson af ‘Badehotellet’

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.