Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Badehotellet’-stjerne om at være far: Selvfølgelig begår man fejl

Peter Hesse Overgaard åbner nu omkring sin rolle som far.

Siden første sæson af ‘Badehotellet’ har trekantsdramaet mellem den intelligente kontorchef Hjalmar Aurland, den smukke Helene og den charmerende skuespiller Edward Weyse haft seerne med på en følelsesmæssig rutchebanetur. Mange hemmeligheder blev holdt skjult, mens Helene og hr. Weyses affære førte til børn, forelskelse og siden ægteskab.

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne træt af fordomme mod sin familie

– Jeg tager hatten af for Aurlands måde at gribe det an på, men jeg havde ikke taget det med helt samme overskud, hvis min kone havde fået to børn med en anden mand! Det ville være noget sværere for mig at sige, at ”så må det være sådan, og jeg kan godt forstå dig”. Nu er min kone jo også på min egen alder, og jeg har to børn, så jeg kan godt lave børn, så det ville også gøre det endnu værre, for hvorfor skulle jeg så ikke være faren, griner 64-årige Peter Hesse Overgaard, der spiller den fraskilte Hjalmar Aurland.

Hjalmar tror først, at han er far til lille Severin, som Helene føder. Men det ender så vidt, at han ikke alene mister sin hustru, men også de to børn, han opfattede som sine egne. Nu kaldes han onkel Hjalmar og tager det med en ophøjet ro, selvom han til tider lider afsavn.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernens barske historie: Nazisterne tog min familie

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner indtager ny ‘Tinka’-julekalender

En stolt far

Privat er Peter Hesse gift med skuespilleren Hanne Trolle, som han deler en søn på 25 år med. Derudover har Peter også en datter på 41 fra et tidligere forhold. Sin egen faderrolle skal Peter Hesse nemlig heldigvis ikke give slip på.

– Jeg føler mig som den bedste far, når jeg kan mærke, at jeg er med til at gøre mine børn lykkelige. Når jeg ser, at de er velfungerende og glade, trygge og udvikler sig, har et ordentligt samfundssyn og en respekt og empati for andre mennesker. Jeg synes, jeg har fået to børn, som indeholder alle de her ting, og det er blandt andet kommet ud af, hvordan jeg har været overfor dem, og det gør mig rigtig, rigtig glad, lyder det stolt fra far Peter. Men han anerkender også, at faderrollen ikke altid bare er en dans på roser, når man er feteret skuespiller.

– Gennem et langt liv med sine børn, så vil man selvfølgelig også have begået fejl. Så har man pludselig været for meget væk fra dem, og så har man været lidt irriteret, fordi man sad og rodede med en rolle. Det er jo bare synd, men sådan har det været, og sådan er livet jo også,
afslutter Peter Hesse Overgaard.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.