Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

‘Badehotellet’-stjerne scorer hovedrolle i ny DR-serie

I efteråret 2020 kan 'Badehotellet'-skuespilleren opleves i den nye DR-serie, 'En familiesag'.

DR1 er i fuld gang med optagelserne til deres nye tv-serie, ‘En familiesag’. Her spiller Bjarne Henriksen, 60 år, hovedrollen som en socialrådgiver, der skal finde ud af, hvad der er op og ned i en sag, hvor en skolepige påstår at være udsat for vold i hjemmet.

Sagen lander på hans bord, efter pigen skriver en stil, hvor hun fortæller om det. Det eskalerer dog, da hun bliver stævnet af sin egen mor for injurier.

LÆS OGSÅ: UHH! Vender ‘Badehotellet’-stjerne tilbage?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Bjarne Henriksen bekræfter overfor HER&NU, at han medvirker, men ønsker derudover ikke at sige så meget endnu.

– Vi er først færdige næste forår, lyder det venligt fra skuespilleren, der senest har markeret sig som fabrikanten Otto Frigh i ‘Badehotellet’.

Udover Bjarne Henriksen medvirker også Peter Plaugborg og Christine Albeck Børge. Tv-serien, der er på otte afsnit og skal sendes søndage kl. 20:00 i efteråret 2020, bliver optaget både i København og Kalundborg, men foregår i den fiktive by Sundborg.

Hovedforfatter er Maja Jul Larsen, der tidligere har skrevet episoder til DR-serierne ‘Borgen’ og ‘Arvingerne’, og seriens instruktør er Pernille Fischer Christensen.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne husker tilbage: Jeg brød den sociale arv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.