Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2/Mike Kollöffel)

‘Badehotellet’-stjerne slår fast: Min datter må gerne være anderledes

Vera er vendt tilbage til 'Badehotellet'.

I de første to sæsoner af ‘Badehotellet’ mødte vi Vera, familien Madsens yngste, lidt sære datter. I denne sjette sæson er Vera blevet ældre og er igen taget med familien på sommerferie. Nu spilles hun af den 25-årige skuespiller Julie Brochorst Andersen.

– Ligesom Vera, så læser jeg på universitetet. Hun læser engelsk, og jeg læser dansk. Men jeg har faktisk udskudt mit studie lidt, så jeg starter først om noget tid igen. Jeg har været på barsel, og så har jeg udskudt den barsel for at lave ‘Badehotellet’ og for ligesom at være mere hjemme, fortæller Julie, der har en lille datter på et år med kæresten Kevin.

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

Både Julie og hendes karakter Vera holder af at læse, men hos familien Madsen er der ikke tradition for at uddanne sig og læse stakkevis af tykke bøger, som Vera ynder.

– Jeg er blevet taget dejligt imod og har følt mig velkommen fra start af, så det har været godt, fortæller Julie om arbejdet med holdet bag den populære TV2-serie. (Foto: Bo Nymann)

– Vera står meget i kontrast til resten af familien, hun skiller sig jo ud på helt vildt mange punkter, det tror jeg måske ikke, hendes forældre synes er særlig fedt i virkeligheden, altså hun får ikke opbakning til at være anderledes, fortæller Julie, der aldrig ville handle på samme måde overfor sin egen datter:

– Jeg vil da helt sikkert sige til min datter, at hun skal bare være 100 procent sig selv og gøre, hvad hun har lyst til, og hvis hun vil gå i den retning, så vil jeg altid støtte hende i det, lyder det fra Julie Brochorst Andersen, der på et tidspunkt ønsker sig en lillebror eller -søster til datteren.

Du kan se ‘Badehotellet’ hver mandag klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Badehotellet’-stjerne er ikke påvirket af stjernefamilien: Jeg vil bare være god

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.