Nyeste artikler
Se alle
'Badehotellet'-stjernerne Merete Mærkedahl, Amalie Dollerup og Ulla Vejby til Charlies Revygalla (Foto: Michael Stub).

’Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre

Edith og Otilia har et helt specielt bånd, det mener skuespilleren Ulla Vejby.

Veninderne Ulla Vejby og Merete Mærkedahl er velkendte ansigter på TV 2, hvor de spiller henholdsvis Edith og Otilia i sæson 7 af ‘Badehotellet’. Edith og Otilia har til tider et anstrengt forhold til hinanden, som skuespilleren Ulla Vejby karakteriserer som et velkendt forhold.

– Det er jo de her to søstre, kalder jeg dem, fordi de har arbejdet sammen i mange år, de er tætte, og de kender hinanden godt. De elsker hinanden, samtidig med at de hader hinanden. Det er jo den der søsterting, fortæller Ulla, der spiller Edith til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller om sin rolle: Jeg skulle ikke lave filmskuespil

Ifølge Ulla har de to karakterer over årene begge udviklet sig, og de er blevet ældre samtidig med, at de har en vis personlighed begge to, som stikker i en bestemt retning.

– Edith har altid lænet sig op ad Otilia, men efterhånden er hun blevet mere moden og tør stå ved sig selv og styre nogle ting mere selv. Det er blevet lillesøster, der også er begyndt at sige fra overfor storesøster.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller indrømmer: Vild med Severin og Leander

Edith mangler anerkendelse

Sidste år kørte Edith ‘Badehotellet, det kan så diskuteres, hvor god hun var til det ind i mellem, men hun havde sine begrænsninger, og hun var faktisk leder af hotellet.

– Det sidder også i hendes ego ind i mellem, og hun vil gerne respekteres og anerkendes for, at hun faktisk kan nogle ting. Og der kan hun godt føle, at Otilia påpeger hendes mangler i stedet for at rose. Otilia er ikke så fokuseret på følelser, hvor Edith kun er følelser, så de ser verden meget forskelligt, fortæller Ulla Vejby.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid

Ifølge Ulla skal Edith finde sin nye plads, hvor hun sidste år var chefen, så er hun nu rykket ned og skal finde sin nye plads i det.

Følg Edith, Otilia og de andre karakterer på ‘Badehotellet’ hver mandag på TV 2.

Se klippet herunder, hvor Ulla Vejby fortæller, hvilken sæson af ‘Badehotellet’ der er hendes yndlings:

LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for meget for kroppen

LÆS OGSÅ: WOW! Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.