Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2/Mike Kollöffel)

Bag kameraet til ‘Badehotellet’: Klæder skaber folk

Stuepigen Edith har en helt ny rolle på hotellet i den nye sæson.

De runde sygekassebriller og de flettede frikadeller ved ørerne gør hele forskellen for Ulla Vejby. Med dem er hun køkkenpigen Edith i ‘Badehotellet’, og uden er der ingen, som genkender hende på gaden.

I denne sæson af ‘Badehotellet’ er frikadellerne afløst af en knold i nakken, og så har Edith fået nyt tøj. Hun er blevet bestyrer af hotellet, efter at Fie og Morten har fået barn i England. HER&NU var med i prøverummet, da kostumier Margrethe Rasmussen prøvede nyt tøj på Ulla.

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

– Jeg har fået lov til at få et nyt kostume i år. Det er fand’me stort. Edith har jo ellers været i det samme hver sæson. Det er ikke ligesom gæsterne på hotellet, der har en garderobe, fortæller Ulla Vejby, 34, der har været med i samtlige seks sæsoner af ‘Badehotellet’.

– Kostumet betyder ALT for rollen. Skuespillet handler om kroppen, og vi bliver meget påvirket af det tøj, vi har på. Klæder skaber folk. Edith styrer hotellet, så hun har en helt ny position. Det er hun meget stolt af. Det er så tøj, hun har måtte købe af sin mosters kusine. Der er lige den detalje, at kjolen er lidt for stor, for så godt kører det heller ikke for hende, siger Ulla grinende.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Badehotellet’-stjerne er ikke påvirket af stjernefamilien: Jeg vil bare være god

Flere børn

Selvom det er forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, som skriver manuskriptet, så kan udefrakommende ting også influere på handlingen i ‘Badehotellet’, såsom at skuespillerne bliver gravide.

– En måned før optagelserne starter kostumeprøverne. Margrethe har vores mål, men jeg er sådan en, der skifter lidt hen over årene. Hun ved aldrig, hvor hun har mig. Hun ringer hvert år: ”Hvad så, er du gravid i år?” I sidste sæson var jeg nødt til at sige det til hende ret hurtigt. Hun var en af de første, der fik at vide, at jeg var gravid. Det er næsen lige før, at hun fik det at vide før familien, afslører Ulla, der ikke har planer om flere børn.

– Jeg er ikke stavnsbundet af mit job, så hvis vi vil have flere børn, så er det vigtigere end alt andet. Vi har to nu, Ida på et år og Marie på snart fem år, og jeg tror, at vi stopper med dem.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner indtager ny ‘Tinka’-julekalender

Lige nu optager Ulla en anden populær TV 2-serie ‘Sygeplejeskolen’ sammen med blandt andre Anette Støvelbæk og Jens Sætter Lassen fra ‘Badehotellet’, og de lange optagelsesperioder giver en masse i Ullas liv.

– ‘Badehotellet’ er jo blevet min anden familie. Jeg har fået en masse nye venner, og det er her, jeg har fået min skoling som skuespiller med at lave film, for det havde jeg ikke erfaring med før. Og det er her, jeg har fået mine to børn. Der er meget stor
loyalitet og kærlighed på den her produktion.

Du kan se et nyt afsnit af ‘Badehotellet’ hver mandag klokken 20:00 på TV 2.

I galleriet over artiklen kan du se billederne fra Ulla Vejbys kostumeprøve.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skaberne åbner op om ny sæson: En udfordring

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.