Nyeste artikler
Se alle
Deltagerne i 'Den store bagedyst 2019' er Frederikke, 23, Louise, 37, Fillip, 30, Rikke; 30, Henrik, 32, Victoria, 28, Mia, 18, Beate, 26, Rasmus, 37 og Pia på 59 år. (Foto: Carsten Mol/DR)

‘Bagedyst’-babe er rykket til New York

Frederikke er efterhånden begyndt at savne Danmark og ikke mindst dansk bagværk.

Som kunststuderende i Amsterdam og New York oplever Frederikke Legaard for tiden travlhed i sit liv. Den 24-årige bagedyst-deltager har nemlig været så heldig at få tildelt et udvekslingsophold i den amerikanske storby, hvor hun har fået et kunststudie og andre faciliteter stillet til rådighed.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

– New York er stor og overvældende. Der er så mange muligheder, og det er bare her, det sker, siger Frederikke foran Brooklyn Bridge med skyskraberne i baggrunden. Hun har bo-
pæl i bydelen frem til december.

– Jeg er taget alene afsted og nyder udfordringen, men savner også familie og venner i København, siger hun ærligt.

Foto: DR

– Livet er godt, men efter en lang periode i udlandet kan jeg godt mærke savnet, og at jeg er meget afhængig af mine nære. Så jeg glæder mig da også til at komme hjem igen og få lidt ro på, siger Frederikke, der har været på udkig efter dejlige kager og mad ”over there”.

  Jeg elsker donuts og bagels, men helt ærligt kan jeg godt savne kanelsnegle og dansk rugbrød. I Amsterdam fik jeg det faktisk tilsendt fra Danmark sammen med lakridser naturligvis, smiler den kreative sjæl, der har nydt at være med i den populære DR-bagedyst, hvor optagelserne fandt sted i foråret.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

– Det har været fantastisk sjovt, men også hårdt. Vi skulle præstere med fem kameraer i ansigtet og samtidig opfinde en genial kage. Det var udfordrende.

Fik god veninde på tv

I forbindelse med ‘Den store bagedyst’ er hun blevet god veninde med Louise, der bor i København.

– Vi svinger utrolig godt og skriver sammen hver dag, så jeg glæder mig til at se hende, når jeg kommer hjem.

LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

Inden Frederikke begyndte at beskæftige sig med søde sager, havde hun erfaring fra det salte køkken, og hun har også arbejdet med molekylær gastronomi.

– Jeg er vokset op i en familie, der sætter pris på god mad. Så interessen stammer derfra. 

Privat er Frederikke Legaard single for tiden.

– Mit liv er lige nu præget af travlhed i forskellige lande, så det er måske ikke så godt at involvere nogle andre i. Men jeg glæder mig til snart at komme hjem og nyde min lejlighed på Nørrebro.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.