Nyeste artikler
Se alle
Nytåret er lige om hjørnet, og Rikke er klar med kransekagen. Foto: Niels Henrik Dam

Bagedyst-deltager har nytårsbaby på vej

Den højgravide ”Den store jule- og nytårsbagedyst”-deltager er klar til at skyde nytåret ind i lykkelige omstændigheder.

LÆS OGSÅ: Her er alle deltagerne i ‘Den store bagedyst’

Rikke har taget sit nye køkken i brug efter indflytningen i et 270 kvadratmeter stort hus i Højslev. Foto: Niels Henrik Dam.

– Her anden gang tager jeg det mere afslappet. Hvis hun kommer før tid, så er jeg klar, siger bagedyst-deltageren, der sammen med sin makker, Marianne Bjerring Hansen, er videre i finalen til ”Den store jule- og nytårsbagedyst” 1. januar på DR.

– Det var helt dejligt at være to om det. Marianne og jeg minder bare så meget om hinanden, så det har været hyggeligt, forklarer hun om samarbejdet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Privat har hun netop indledt sin barselsorlov og er samtidig flyttet i en ny og større bolig sammen med murermestermanden og deres to-årige søn, Holger.

– Vi havde brug for mere plads, så nu er vi flyttet fra 100 til 270 kvadratmeter. Vi bor stadig tæt på vores forældre, bedsteforældre og venner, så alt er godt, forklarer Rikke, der har bagt kransekage til nytårsaften, der skal holdes med flere vennepar.

Marianne og Rikke er klar til finalen på ”Den store jule- og nytårsbagedyst”. Foto: DR.

LÆS OGSÅ: DET SER DU IKKE PÅ TV: ‘Bagedysten’-deltager gravid under optagelserne

I det nye år er der foreløbig ikke planlagt det store.

– Så må vi se hen ad vejen, hvad jeg skal. Jeg har ikke lavet nogen planer. Nu skal jeg lige lande i det at være mor til to, og hvordan gør man egentlig det? Herefter må vi se, hvad der ske.

LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘Bagedyst’-deltagere

1. januar blænder DR op for finalen i ”Den store jule- og nytårsbagedyst, hvor Rikke er sat sammen med Marianne Bjerring Hansen fra sidste års bagedyst.

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.