Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

‘Bagedyst’-Ditte rejser til Tenerife: Jeg frygter ikke coronavirus

Som selvstændig iværksætter er Ditte fra 'Den store bagedyst' ofte på farten, hvilket både er privat og arbejds-relateret, og det har hun ikke i sinde at droppe pga. en virus.

Om en lille uge rejser Ditte Julie fra ‘Den store bagedyst’ igen afsted til Spanien, hvor hun skal ned og holde foredrag. Derefter tager hun med kæresten Joakim Skak til Tenerife, og selvom der er tilfælde med coronavirus på Tenerife, så frygter Ditte ikke at blive smittet.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu

– Der er jo ingen unge eller børn, der er døde af det, det er jo kun gamle eller syge mennesker. Ellers er det jo bare en virus, som hvis man har influenza, fortæller Ditte til Her&Nu og fortsætter:

– Altså hvis man skal være bange for det, så skal man slet ikke rejse, for der findes jo også andre mærkelige sygdomme, dyr og insekter. Man kan jo ikke holde sig hjemme, fordi verden er lidt i alarmberedskab.

LÆS OGSÅ: SE HER: De første deltagere i ‘Fangerne på fortet’ 

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

På Dittes Instagram er det tydeligt, at hendes liv ikke ville være det samme, hvis hun ikke fik lov at opleve verden. Se et udpluk af Dittes mange feriedestinationer herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Klassisk 🇬🇧 Man må sige min bror og jeg har set London til fods i dag 😳 Vi har gået 25.000 skridt og er helt færdige i benene 😛 #london

Et opslag delt af Ditte Julie (@dittejuliejensen) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Going out – the rock 💛#therock #zanzibar

Et opslag delt af Ditte Julie (@dittejuliejensen) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg savner virkelig Spanien, varmen og de dybe vejrtrækninger 🙏🏻❤️ Glæder mig til ferie og varme i januar 🌍

Et opslag delt af Ditte Julie (@dittejuliejensen) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.