Nyeste artikler
Se alle
Ditte Julie Jensen (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu

Ditte Julie og kæresten Joakim Skak vil ikke længere danne par i det skjulte.

Ditte Julie fra ‘Den store bagedyst’ blev skilt i foråret 2019 fra eksmanden Marck Topgaard, og hvornår, smilet er kommet tilbage på læberne, vides ikke med sikkerhed, men det har i hvert fald siddet der siden december, hvor Ditte første gang overvejede at vise sin nye kærlighed frem til medierne.

Premiere på Gentelmen i Nordhavn. (Foto: Anthon Unger)

– Jeg overvejede at vise ham frem i december, men det var stadig meget nyt. Men jeg havde jo bare lyst til at råbe – SE HAM, fortæller Ditte, da Her&Nu møder hende til Claire Ross-Brown lancering på D’Angleterre.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte har genfundet kærligheden: Jeg nyder ham i stilhed

Parret valgte i starten at gå stille med dørene, men nu skal kæresten Joakim Skak med fremover, da Ditte ønsker at dele sine oplevelser med ham.

– Vi har bare haft brug for en periode, hvor han skulle møde mine børn. Vi har kendt hinanden et år, men som venner, og vi har aldrig tænkt, at det skulle være andet. Det har vi begge skulle sluge, og vi har haft behov for at mærke efter nede i maven, om det var det rigtige. Derfor har vi ikke haft travlt med at dele det, fortæller Ditte.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN: Her er ‘X Factor’-sangene til fredagens liveshow

Langdistanceforhold

Lige nu bor Ditte og Joakim ikke sammen, og det er ikke meningen, at de skal flytte sammen lige nu.

– Han bor i Aalborg, og det skal han gøre et stykke tid endnu. Men det går fint med et langdistanceforhold, da han bor tæt på Aalborg Lufthavn, og jeg bor tæt på Kastrup Lufthavn, så det er nemt. Han har også meget arbejde i København, da han er selvstændig som mig. Så vi ses rigtig meget, afslutter en stadig tydelig nyforelsket Ditte.

LÆS OGSÅ: SE HER: De første deltagere i ‘Fangerne på fortet’ 

SE KLIPPET: Paradiso afsløres i poolen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Min energidrik ❤️

Et opslag delt af Ditte Julie (@dittejuliejensen) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.