Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Bagedyst’-Jesper om babylykke: Vi græd af glæde

Det var et stort øjeblik for 'Bagedyst'-finalisten, da han fik at vide, at han skal være far.

I sidste uge afslørede ‘Den store bagedyst’-finalisten Jesper Hemmingsen en glædelig nyhed. Efter tre et halvt års hård kamp er hans kone Malene Søndergaard nemlig blevet gravid, og til august bliver parret forældre til en lille datter.

Allerede i november fik Københavner-parret at vide, at de kunne se frem til at blive forældre til sommer, men efter flere gange at have mistet barnet under graviditeten, ville Jesper og Malene ikke glæde sig for tidligt. Nu er de dog begyndt at ånde lettet op.

– Første gang, vi så den lille ært og mærkede et hjerte banke, kunne vi slet ikke holde tårene tilbage. Sidenhen er glæden kommet lidt snigende, efterhånden som vi er kommet længere og længere i processen. Og nu er vi bare virkelig lykkelige, fortæller Jesper til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Vi har jo været uheldige et par gange, men nu ser det virkelig ud til, at vi bliver forældre. Efter vi var til nakkefoldscanningen og i mandags fandt ud af, hvilket køn det er, så er vi så sikre, som vi nu kan være. Alt ser simpelthen fint ud, så der burde ikke være noget at være nervøse for.

CHOK: Mette Blomsterberg stopper i ‘Den store bagedyst’

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper kæmper for at blive far: Det er megahårdt

Bage-værelse til børneværelse

Da Jesper og Malene i sin tid flyttede ind i deres lejlighed på Amager, var det planen, at det ene værelse skulle bruges som børneværelse. Mens de har ventet på barnets ankomst, har værelset dog nået at have andre funktioner.

– Vi flyver på en lyserød sky og er gået helt i planlægnings-mode. Børneværelset er i dag et kontor, men det har også været mit bage-værelse i et år under ‘Bagedysten’. Nu skal det tømmes, og så skal det laves til ‘Mr Magorium’s Magic Emporium’-værelse, fortæller Jesper og uddyber:

– Det er en film, som handler om en magisk legetøjsbutik. Så værelset skal indrettes med retro-legetøj, flyvemaskiner i loftet, luftballoner og vintage-tapet. Jeg gør ikke noget halvt, så det gør jeg heller ikke med børneværelset. Vi går simpelthen all in.

Selvom Jesper og konen Malene ville blive lykkelige, uanset om det blev en dreng eller pige, så er Jesper alligevel lidt glad for, at han får en datter. Hans søster har nemlig tre drenge, så han synes, det er sjovt, at han så selv får en pige. Parret har endnu ikke besluttet sig for et navn.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper ånder lettet op: Endelig kan jeg holde ferie

LÆS OGSÅ: Jesper tabte ‘Bagedyst’-finalen: Jeg var mega skuffet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.