Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Bagedyst’-stjerne taler ud: Min far slog min mors kæreste ihjel

Micki Cheng fra 'Den store bagedyst' gemmer på en voldsom forhistorie, som han i aften deler på tv.

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ inviterer Micki Cheng indenfor i sit hjem og i sit liv, og selvom den storsmilende ‘Bagedyst’-fyr altid udadtil viser en ro og glæde, som han er kendt for, så gemmer han på en tragisk forhistorie, der chokerer hans middagsgæster.

– Det korte og det lange er, at min far slog min mors kæreste ihjel, han brændte ham oppe i Blokhus og har fået en dom for det og har sagt, at det var ham, der gjorde det, fortæller Micki og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Citybois-stjerne tiltalt for børneporno

– Min mors nye kæreste var ikke en god fyr. Min mor tog en tur til Vietnam efter skilsmissen for at få et afbræk, og min mors veninde passer så på os. Min mors nye kæreste kommer så og spørger “hvor er hun?”, og så siger veninden så, at det vil hun ikke fortælle ham, og så bliver han skide tosset, og så siger han “Så tager jeg børnene, og så ved jeg ikke, hvad jeg gør ved dem”.

LÆS OGSÅ: Mere druk end kærlighed: Realitypar er gået fra hinanden

Herefter kontaktede veninden ifølge Micki hans morfar, der kontaktede hans far, som ringede til deres skole og bad dem om at sende børnene hjem lige nu. Herefter ved han ikke, hvad der er sket, men efterfølgende fik han at vide af pædagogerne, at morens kæreste ti minutter efter dukkede op på skolen for at hente dem

Hør Micki fortælle historien i klippet herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.