Nyeste artikler
Se alle
Liv Martine Hansen udvikler blandt andet opskrifter for diverse madmagasiner og afholder bage-events i butikker rundt i landet. (Foto: Signe Christiansen/Skovdal Nordic)

‘Bagedyst’-vinder udsat for online had

Den tidligere deltager i 'Den Store Bagedyst' Liv Martine bliver kritiseret voldsomt for sin hud. Nu reagerer hun.

Berømmelsen har også en bagside, og det måtte den tidligere ‘Bagedyst’-vinder Liv Martine sande tidligere i denne uge, hvor hun blev lagt for had online på app’en Jodel.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Her delte flere følgere af Liv Martines kageprofil, Kagetid, deres holdninger til hendes urene hud, og det blev for meget for den dygtige bager. I et hudløst ærligt Instagram-opslag kommenterer hun kritikken, som hun nægter at lade sig styre af:

– Kære følgere. Jeg ligger her i min seng med hjertebanken, tårer i øjnene og uro i maven. Tak for jeres fremsendte fra Jodel. Tak, fordi I vil mig det bedste og altid forsvarer mig. Men jeg vil gerne frasige mig alt, der kommer fra den kanal. Mange af tingene kan jeg sagtens se gennem fingrene med, fordi det er ting, der enten ikke er sande eller er så ligegyldige, at det intet betyder for mig. Men her til aften har jeg fået nok. Jeg har fået nok, fordi jeg modtog nogle screenshots omkring min hud.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Dansk realitybabe er blevet gift

Sådan indleder Liv Martine sit opslag, efter hun fik fremsendt et screenshot fra app’en Jodel, hvor brugere anonymt kan dele kommentarer, holdninger og spørgsmål med hinanden. Og nogle af kommentarerne fa brugerne lyder:

– Jeg vil så gerne følge med i ‘kagetid’, men jeg kan simpelthen ikke se på hendes ansigt.

– Piller Liv meget ved sine urenheder i ansigtet? Har så svært ved at se hendes stories på ‘kagetid’, jeg har så ondt af hendes ansigt.

Nægter at lade sig styre af kritik

Kommentarerne er blot nogle af dem, Liv Martine er blevet gjort opmærksom på af andre følgere, og hun tager skarp afstand fra dem i sit Instagram-opslag:

– Jeg modtog dette screenshot, og nu skal jeg fortælle jer en ting, I ubetænksomme mennesker, der sidder derude og kan finde på at skrive sådan nogle ting om et andet menneske! Tror I selv, at jeg er stolt af, hvordan min hud ser ud? Tror I ikke, at jeg hver dag kæmper med at være ligeglad og filme præcis, hvordan jeg ser ud? Tror I ikke, jeg ville ønske, at min hud bare var fuldstændig fejlfri?! Fuck jo, men sådan er det bare ikke!! Og ved I hvad, jeg NÆGTER at tage makeup på for at tilfredsstille nogle af jer, fordi I mener, jeg er uhygiejnisk! Hvordan kan I dog finde på at sige, at fordi jeg har uren hud, så er jeg uhygiejnisk? Der stod sågar, at jeg ikke burde filme mig selv på Kagetid med den hud, jeg har, og at nogle af jer ikke kunne holde ud at se på mit ansigt.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne taler ud: Min far slog min mors kæreste ihjel

I en story på Instagram fortæller Liv, at hun ikke kan holde mund, når der er nogle, der kobler hendes kager og forretning til hendes hud.

– Det bliver jeg simpelthen så ophidset over, forklarer den tidligere ‘Bagedyst’-vinder, der også slutter sit Instagram-opslag af med en kærlig opmuntring til andre, der døjer med uren hud:

– Jeg troede virkelig, at jeg kunne klare lidt af hvert og kunne ryste alting af mig. Jeg har altid haft et fantastisk selvværd og altid fået at vide hjemmefra, at jeg er perfekt, som jeg er. Men den her, den ramte mig, så jeg blev ægte ked af det. Hvad vil jeg med det her? Jo, jeg vil fortælle alle jer, der sidder derude, der også døjer med jeres hud ligesom jeg. Vis hvem I er! Lad være med at dække jer til med makeup!! Lad ikke andre bestemme, for der er INTET forkert i at have uren hud! Og I skal vide en ting. Jeg fortsætter med at handle uden makeup, gå i bio uden makeup, lave stories uden makeup, for det er mig!
Jeg håber, at det er blevet skrevet, fordi der sidder nogle derude, der er ubetænksomme og hverken er ondskabsfulde eller ude på at gøre mig ked af det. Til alle jer, der døjer med jeres hud ligesom jeg, I skal vide en ting, I er SMUKKE, som I er. Uanset hvad andre siger

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

Se Liv Martines Instagram-opslag herunder:

 

View this post on Instagram

 

Kære følgere. Jeg ligger her i min seng med hjertebanken, tårer i øjnene og uro i maven. Tak for jeres fremsendte fra jodel. Tak fordi I vil mig det bedste og altid forsvarer mig. Men jeg vil gerne frasige mig alt der kommer fra den kanal. Mange af tingene kan jeg sagtens se igennem fingre med, fordi det er ting, der enten ikke er sande eller er så ligegyldige, at det intet betyder for mig. Men her til aften har jeg fået nok. Jeg har fået nok, fordi jeg modtog nogle screenshots omkring min hud. Jeg modtog dette screenshot og nu skal jeg fortælle jer en ting, jer ubetænkesomme mennesker, der sidder derude og kan finde på at skrive sådan nogle ting om et andet menneske! Tror I selv, at jeg er stolt af hvordan min hud ser ud? Tror I ikke, at jeg hver dag kæmper med at være ligeglad og filme præcis hvordan jeg ser ud. Tror I ikke jeg ville ønske at min hud bare var fuldstændig fejlfri! Fuck jo, men sådan er det bare ikke!! Og ved I hvad, jeg NÆGTER at tage makeup på for, at tilfredsstille nogle af jer, fordi I mener det er uhygiejnisk! Hvordan kan I dog finde på, at sige, at fordi jeg har uren hud, så er jeg uhygiejnisk. Der stod sågar, at jeg ikke burde filme mig selv inde på @kagetid med den hud jeg har, og at nogen af jer ikke kunne holde ud at se på mit ansigt. Jeg troede virkelig at jeg kunne klare lidt af hvert, og kunne ryste alting af mig. Jeg har altid haft et fantastisk selvværd og altid fået at vide hjemmefra, at jeg er perfekt ligesom jeg er. Men den her, den ramte mig, så jeg blev ægte ked af det. Hvad vil jeg med det her? Jo jeg vil fortælle til alle jer der sidder derude, der også døjer med jeres hud ligesom jeg. Vis hvem I er…! Lad være dække jer til med makeup!! Lad ikke andre bestemme, fordi der er INTET forkert i at have uren hud! Og I skal vide en ting. Jeg fortsætter med at handle uden makeup, gå i bio uden makeup, lave stories uden make up, fordi det er mig! Jeg håber, at det er blevet skrevet, fordi der sidder nogle derude der er ubetænksomme, og hverken er ondskabsfulde eller ude på at gøre mig ked af det. Til alle jer der døjer med jeres hud ligesom jeg, I skal vide en ting, I er SMUKKE som I er. Uanset hvad andre siger ❤️

A post shared by Liv Martine (@livmartine) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.