Nyeste artikler
Se alle
Baris til Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)

Baris til Reality Awards uden Tessie: Fra i aften prioriterer jeg mig selv

Både Tessie og Baris var til Reality Awards fredag aften. Dog hver for sig.

Baris er næsten lige blevet single, da han tager til det topfestlige og vilde Reality Awards, der bliver afholdt i Nordhavns Docken i København.

Da Realityportalen møder ham, har han endnu ikke snakket med Tessie, men han ved, at hun også er mødt op på den røde løber. Han har dog ikke set hende endnu, men vil ikke have noget imod at give hende et kram og sige hej.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe og ‘Bagedyst’-vinder i nyt tv-program

– I lang tid har jeg ikke prioriteret mig selv, så jeg må indrømme, at jeg har set frem til at kunne det i aften og bare have en festlig aften. Nu vælger jeg mig selv, siger han og understreger, at de ikke er uvenner og er på talefod.

– Vi skal ikke ud i at finde sammen igen og igen. Så kommer der bare en ny overskrift i næste uge. Nu siger jeg stop, fastslår Baris.

LÆS OGSÅ: Frustreret Paradiso: Derfor gik det galt mellem os

Klar til ‘Divaer i junglen’

Baris vil gerne lave meget mere tv. Blandt andet har han et ønske om at være med i ‘Divaer i Junglen’ eller ‘Paradise Hotel’ står øverst på listen. Sidstnævnte program vil han gerne være med i for at vinde og skabe drama.

– Jeg vil absolut gerne lave mere tv og vil egentlig gerne være med i det hele. Det er så fed en verden. ‘Divaer i Junglen’ er jo ‘Robinson’ med mad.  Så det vil være en Baris med overskud til at være sjov, siger han.

LÆS OGSÅ: Realitypar er gået fra hinanden: Uenige om brud

Lige nu er Baris ikke klar til at finde kærligheden igen, men når han bliver det og har haft noget Baris-tid, så ønsker han finde en pige, som står uden for reality-verden.

– På den anden side kan man jo ikke sige, hvad der kommer til at ske. Der er jo så mange dejlige personligheder her i aften, smiler Baris.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.