Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

Barsk skole venter prins Nikolai: Vilde sexritualer

Prins Nikolais nye skole har tidligere været ramt af en stor skandale.

Når prins Nikolai, 19 år, efter sommerferien begynder på Copenhagen Business School, slår han dørene op til en skole, der har været ramt af en skandale. Det skete, da det kom frem, at skolen havde nogle ret specielle traditioner på rusturene, hvor de nye elever rystes sammen lige ved skolestart.

Her blev de kvindelige studerende sexchikaneret af de mandlige studerende, der skulle drikke, hver gang de glemte at kalde kvinderne for ludere.

LÆS OGSÅ: Efter fem år: Frederik og Mary opfylder Henriks drøm

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om Kongehusets særlige relation til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Men her stoppede overgrebene på kvinderne ikke. En kvindelig studerende fortalte til Djøf-bladet om de nedværdigende ritualer, de skulle medvirke til. Et af de mere bizarre ritualer gik ud på, at de kvindelige studerende på rusturen skulle gå i knæ og simulere oralsex på en banan, som de mandlige studerende holdt mellem deres ben.

– Jeg var fuld for det meste ligesom de andre, men tænkte alligevel, at det ikke var så sjovt. Samtidig turde jeg ikke gå imod gruppen. Det var jo mit første møde med alle på mit nye studie. Så er det altså svært at stille sig op og markere sig for meget. Jeg gik ligesom med på legen, men ville ikke rigtigt. Det var først efter, jeg kom hjem, at det virkelig gik op for mig, at jeg havde fået overtrådt flere af mine grænser, fortalte en af de kvindelige studerende.

Overgrebene blev filmet, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ydmygende for de kvindelige studerende.

Prins Nikolai kommer formentlig ikke til at opleve de bizarre hændelser, for efter episoden for nogle år siden, greb ledelsen på CBS ind og fik opsat nogle regler for, hvad der er tilladt og forbudt på de traditionsrige rusture, hvor alle skal lære hinanden at kende.

LÆS OGSÅ: Prins Joachims mareridt: 14 millioner i klemme

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.