Nyeste artikler
Se alle
Fra 1989 til 2000 var Bengt Burg vært, mens bogstaverne blev vendt først af ”Kategorina”, alias Carina Jensen (tv), og siden af Elona Sjøgren (Foto: Egmonts Historiske Arkiv)

Bekræftet: Ikonisk TV 2-program vender tilbage – men med STOR ændring!

Det ligger nu fast, at TV 2 vender tilbage med 40 nye afsnit af 'Lykkehjulet'.

HER&NU kunne i slutningen af juli afsløre, at TV 2 ville genoplive ‘Lykkehjulet’ permanent, når det ikoniske program til foråret vender tilbage. Denne gang skal det sendes på TV 2 Charlie. Nu bekræfter TV 2, at ‘Lykkehjulet’ permanent er tilbage fra 2020.

Ikke alt er dog, som man kan huske det fra de 3.559 afsnit, der løb over skærmen mellem 1988 og 2001. Mikkel Kryger skal være vært – ligesom han var, da TV 2 tidligere i år sendte et jubilæumsafsnit – men han får ikke selskab af en kvindelig vært til at vende bogstaverne – den såkaldte kategorina.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg drømte om at vende bogstaver i ‘Lykkehjulet’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor det kikser lidt for Michael i en stavekonkurrence.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populært tv-program vender tilbage

TV 2 oplyser, at det i 2020 er blevet digitaliseret, og hele studiet er blevet moderniseret, så det er helt up to date. Ellers bliver der dog ikke lavet de store ændringer.

I forbindelse med TV 2s 30-års-jubilæum var Mikkel Kryger vært, og det gjorde han så godt, at han nu skal være permanent vært på programmet. (Foto: TV 2)

– Vi har valgt at være meget tro mod det oprindelige format. Vi tror ikke, at leg med ord og begejstringen for sprog stopper, så spillet er på sin vis eviggyldigt, siger programredaktør Mads Volck til TV 2 og nævner dem, som er vilde med krydsord og spiller Wordfeud, som oplagte deltagere.

Der bliver i første omgang sendt 40 afsnit af ‘Lykkehjulet’. Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal være Mikkel Krygers medvært.

Her kan du læse, hvordan du selv bliver deltager i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Michael Meyerheim mindes ‘Lykkehjulet’: En skøn legeplads

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.