Nyeste artikler
Se alle
Zulu Awards 2020, Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. (Foto: Janus Nielsen)

Bendtner overvejer sine karrieremuligheder: Jeg vil altid være fodboldspiller

Nicklas Bendtner overvejer, hvad han skal lave, når han ikke er fodboldspiller, selvom han inderst inde altid vil være fodboldspiller.

Nicklas Bendtner er lige nu aktuel i en ny tv-serie med sin kæreste 27-årige Philine Roepstorff. I serien ‘Bendtner & Philine’ kommer vi helt tæt på parret og de problemer, som de kæmper med. Nicklas åbner blandt andet op for sit karrierestop hos fodboldklubben FCK, og han overvejer, hvilke karrieremuligheder han har.

Kæresten Philine lever af at tage billeder af sig selv, men det synes ikke at være den vej, Bendtner skal gå.

– Jeg er lidt typen, der godt kan lide at have billederne, men jeg kan ikke lide at stille op til billederne. Philine lokker mig ofte, fortæller Nicklas Bendtner i serien.

LÆS OGSÅ: Kæresten om Bendtners FCK-exit: Det gør mere ondt, end han indrømmer

Tidligere i programserien har Bendtner fortalt, at han er ved at starte en champagnevirksomhed op, og han taler også om at lave en tøjkollektion sammen med kæresten, men én ting er sikkert, han skal ikke have samme levevej som modelkæresten.

– Lad mig lige starte med at sige, at jeg aldrig nogensinde bliver instagrammer, bare så vi har den helt ude af verden. Jeg er fodboldspiller, og jeg er stadig fodboldspiller, og jeg vil altid være fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Amalie fortæller ærligt sine udfordringer: Jeg håber at inspirere andre 

Se klippet herunder, hvor Nicklas Bendtner gør sig som fotomodel, og hvor parret taler om at få deres egen tøjkollektion. Se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn 

LÆS OGSÅ: Se deltagerne: Nyt boligprogram giver ‘Nybyggerne’ kamp til stregen 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.