Nyeste artikler
Se alle
'Besat af Bad Boys' (Foto: Janus Nielsen)

‘Besat af Bad Boys’-stjerne har fundet kærligheden

Realitydeltageren har mødt en fyr, og han har i den grad slået benene væk under hende.

Da ‘Besat af Bad Boys’ tidligere i år løb over skærmen, kunne seerne blandt andet stifte bekendtskab med 24-årige Heidi Frederiksen. Her fulgte man hendes forhold til Dennis, men det forhold gik i slutningen af serien i stykker, og siden har hun været single.

Men nu smiler kærligheden igen til hende, og hun har fundet sig en kæreste. Det bekræfter hun over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltagernes bedste råd til at undgå bad boys.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

(Foto: Facebook)

– Frederik skrev til mig på Snapchat i foråret, og så begyndte vi at tale sammen. Kemien har været der lige fra starten af, men vi så først hinanden i slutning af sommeren, efter vi havde talt sammen i små tre måneder. Da vi mødtes første gang, føltes det bare rigtigt, og det har det gjort lige siden. Det var kærlighed ved første blik, fortæller en glad Heidi.

Parret har officielt været kærester siden den 20. oktober, men fremtidsplanerne er allerede lagt for det nyforelskede par.

– Vi flytter sammen til jul. Vi har fundet en lejlighed sammen. Det glæder jeg mig til, for det bliver jo lidt noget andet – også for ham. Jeg har rigtig meget tøj, så det må vi jo se, hvordan vi kan få plads til. Men han har sagt, at det er okay, griner hun.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte

En romantisk bad boy

26-årige Frederik er lige den fyr, som Heidi i lang tid har været på jagt efter.

– Han er en bad boy. Han har det bad boy-look, som jeg går efter, men samtidig så har han også et fast arbejde. Han er gulvlægger og knokler meget, og så er han bare rigtig sød. Han er god til at sende mig blomster og være romantisk, selv om han er en bad boy. Jeg er bare rigtig glad.

– Han har bare slået benene væk under mig. Jeg har taget det lidt med ro og været påpasselig, siden mit forhold til Dennis gik i stykker. Frederik er min første kæreste siden, og det er et rigtigt dejligt forhold.Jeg har tidligere haft kærester, der var meget jaloux, satte begrænsninger for mig og ville have mig til at stoppe modelarbejdet. Men sådan er det slet ikke med Frederik, og det er jeg bare glad for, siger Heidi.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af bad boys’-stjerne lykkelig over familieforøgelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.