Nyeste artikler
Se alle

‘Besat af Bad Boys’-stjerner løfter sløret for ny sæson

Mariyah og Melanie afslører nu lidt om, hvad vi kan glæde os til i den nye sæson.

Tilbage i foråret så det nye TV3-program ‘Besat af Bad Boys’ dagens lys. Det blev lidt af en succes, og i juni blev det afsløret, at produktionsselskabet Stoffel TV, der står bag programmet, søgte medvirkende til en anden sæson af ‘Besat af Bad Boys’.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo tager røven på Linse

Det bliver dog ikke kun nye ansigter, vi får at se i den kommende sæson. Blandt andet vender Mariyah og Melanie tilbage, og da Realityportalen.dk i aftes mødte dem til Zulu Comedy Galla, kunne de afsløre lidt om, hvad vi kan forvente af den nye sæson.

– Jeg har fået mange hug for at være en iskold kælling, hvilket jeg slet ikke er. Jeg er bare følsom på en anden måde end andre. Så man får set mig være meget mere følsom i den nye sæson, lød det fra Mariyah, mens Melanie fortsatte:

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-babe scorer job til stort event

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Heidi: Sådan er Dennis’ og mit forhold i dag

– Man kommer nok til at se den lidt dårlige side af mig. Sidste gang var jeg jo hende, der bare var glad, og man skal se lidt begge sider af mig. Denne gang forstår man mig lidt mere.

Se hele interviewet med de to ‘Besat af Bad Boys’-kvinder, hvor det også afsløres, at Mariyah skal medvirke i et nyt program, og om de to kvinder har fundet sig en sød bad boy.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.