Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Rud Kofoed)

Bille August i sorg: Søsteren er død

Lotte Arli døde natten til søndag i sidste uge.

Efter kort tids sygdom døde en af den danske cirkusverdens store skikkelser, Lotte Arli, natten til søndag. Lotte Arli, der var storesøster til den ti år yngre Bille August, fyldte 80 sidste år og passede næsten til det sidste sit arbejde i familiens Cirkus Arli.

– Lotte Arli var i fin form og tog som sædvanlig en hædersrunde i manegen ved dette års premiere i Fløng. Hun strålede, som den cirkussol, hun var, også i sin cirkusvogn, hvor der som sædvanlig var trængsel af de nærmeste venner i pausen, skriver vennen Rud Kofoed i sin nekrolog.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død

– På et tidspunkt hen over sommeren begyndte det at knibe med helbredet. Lotte kunne ikke klare den længere. Hun måtte en tur på plejehjem, hvor døgnhjælp kunne sikre hendes værdighed. Den havde hun stadig, da hun døde i nat – men Danmark blev et stort og smukt cirkusmenneske, en dronning, fattigere, lød de rørende ord.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bille August.

LÆS OGSÅ: Sparer millioner efter Henriks død: Lønforhøjelse til Dronningen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.