Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Polfoto/AP)

Birgitte Hjort Sørensen droppede Hollywood: Jeg var ikke lykkelig

Livet i USA var ikke lutter lagkage, fortæller skuespillerinden.

Med roller i hit-serierne ‘Game of Thrones’ og ‘Vinyl’ har Birgitte Hjort Sørensen for alvor slået sit navn fast på den internationale scene, men det har ikke udelukkende været en dans på roser.

– Der er dele af det, som er fantastisk. At stå på et kæmpe filmset, som ‘Game of Thronesøjo var. Med 700 mennesker omkring én, og det ligner, at vi er i den her fantasiverden. Det er ikke bare noget, vi leger. Men der er også utrolig meget ventetid og ensomhed. Spise alene. Vente på, om man skal bruges i dag eller ikke. Og det med ikke at kunne være til stede derhjemme, forklarer den 36-årige filmstjerne i Hans Pilgaards nye talkshow ‘Hos Hans’ og uddyber:

– Der går lidt tid før, man kan acceptere, at det er sådan, det er. For man sidder jo i New York, som er verdens fedeste by, og er med på verdens fedeste tv-serie og alt er fedt, så hvorfor er det, at jeg er så ked af det? Det tog mig lidt tid at forstå, at det var sådan, jeg havde det og at indrømme det, fortæller skuespillerinden ærligt.

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard ventede i 20 år: Nu får han sin drøm opfyldt

“Det var frustreret”

Det var først, da hun søgte råd hos en kvindelig kollega, at det gik op for hende, hvor frustreret hun var, og det fik hende til at ændre kurs.

– Mange af de her tanker om, at ”gud, det gør mig jo ikke lykkelig det her liv”, de var opstået for tre-fire år siden. Og da jeg så mødte min kæreste, var det klart, at det lige pludselig blev meget konkret, hvad det var, at jeg virkelig savnede i mit liv, fortæller Birgitte og tilføjer:

– Og nu kan man sige, at det er rigtig dejligt, at vi har mulighed for at skabe det, stråler stjernen, der venter sit og kæresten, Kristian Ladegaard-Pedersens, første barn til august og dermed har sat udlandskarrieren på pause.

Se hele programmet ‘Hos Hans’ med Birgitte Hjort i aften klokken 20.00 på TV 2 Charlie.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om ‘Forsidefruer’ sæson 3: Der er masser af guf

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.