Nyeste artikler
Se alle
Alma Agger til 'Five Chair Challenge'. Foto: Lasse Lagoni

Blachman til håbefuld ‘X Factor’-deltager: Din klang er som leverpostej

Der skal mere end en god stemme til at invitere Thomas Blachman.

Talentet blomstrer i Blachmans unge-kategori, og der var knivskarp konkurrence om pladserne ved aftenens ‘Five Chair Challenge’ i ‘X Factor’ på TV2. 11 deltagere skulle barberes ned til fem, og 20-årige Alma Agger fik nådigt tildelt en plads på en af de fem stole. Men forinden lod kategoribestyreren kritikken hagle ned over hende.

– Kvinden er doven. Flad leverpostejklang, selvom du har en særlig gave, og så kommer du ind med det dér, fordi du ikke øver dig nok. Øv, dovenskab, lød medfarten fra Blachman, der fortsatte:

– MEN: Du er et naturtalent. Du skal have en stol, konkluderede han trods alt til Almas store lettelse. Pigen fra Christianshavn forstod dog ikke hans kommentar.

LÆS OGSÅ: SE HER: Tidligere ‘X Factor’-stjerne til nervepirrende audition

– Det var lidt sjovt, for til audition havde jeg overhovedet ikke øvet mig, mens jeg op til ‘Five Chair Challenge’ havde øvet mig en time hver dag i 14 dage. Så det tyder på, at Blachman bedst kan lide det, når jeg ikke har øvet, konstaterer Alma Agger til Realityportalen.

Ifølge moren og mormoren kunne hun allerede som lille pige i barnevognen synge rent.

– Siden har jeg sunget med på alt, hvad der er kommet ud af højttaleren, fortæller Alma, der blev student fra Christianshavns gymnasium i sommer.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

Drømmer om noget andet end musik

Som ni-årig fik hun en sanglærer, der roste hendes talent og pointerede, at hun aldrig måtte holde op. I 10. klasse startede hun på en musikefterskole og fik undervisning hver dag, mens hun indstillede øvelserne under gymnasietiden. Under første del af sit sabbatår tænkte Alma, at hun ville gøre noget grænseoverskridende, så i august ansøgte hun om en ‘X Factor’-audition.

– Nu har jeg mulighed for at få tjekket mit talent ud. Det er vildt sjovt at deltage i ‘X Factor’ – lidt som et højskoleophold, hvor man kan lære noget, siger hun, der bor sammen med sin mor og stedfar i en lejlighed nær Christiania. Men hun har en kæreste og drømmer om snart at flytte hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde glæder sig: Nummer to er på vej

Uddannelsesmæssigt går hun med planer om at blive optaget på medicinstudiet, så hun kan blive læge.

– Det er svært at blive optaget på studiet, men jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og så synes jeg, at kroppen er vildt spændende. På gymnasiet var mit bedste fag da også bioteknologi. Det synes jeg er rigtig spændende, siger hun.

Alma hjemme på Christianshavn. Foto: Kenth G. Nielsen

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

LÆS OGSÅ: Drama hos ‘X-Factor’-dommer: Overrasket af indbrudstyv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.