Nyeste artikler
Se alle
Foto: James Thisted

Blachmans forlovede afslører kønnet: Vi venter en …

Til september bliver 'X Factor'-dommeren far igen.

Thomas Blachman kammede over af begejstring, da hans gravide forlovede, den 31-årige poet Julia Werup, udgav sin digtsamling ‘Supernova’ ved en reception i sidste uge på Mojo Blues Bar i København.

Her stillede hun sig op på scenen for at læse digte og fortælle lidt om de store ting, der er sket i hendes liv på det seneste. Blandt andet afslørede hun kønnet på sit og Thomas Blachmans kommende barn.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

– Jeg er udkommet med min anden digtsamling, og jeg venter barn, en søn, som kommer til september, sagde hun stolt til den fremmødte forsamling, der klappede og piftede af den nyhed.

Blachman prøvede bagefter at interviewe sin forlovede om digtsamlingen, men endte ud med at rose hende i skyhøje vendinger.

Thomas Blachman er faldet for den 31-årige poet Julia Werup. (Foto: Michael Stub)

–  Tillykke med din digtsamling. Det er virkelig godt gået. Jeg har ikke forberedt noget, men jeg beundrer virkelig dit digterværk. Jeg er fuldstændig på røven over dine evner til at kommunikere i sådan en helhed, sagde Blachman og fortsatte med at overrisle sin forlovede med beundrende vendinger.

Blachman har i forvejen børnene Henry og Ramona på 17 og 12 år fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Blachman i royale fodspor: Har overtaget prinsens træner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.