Nyeste artikler
Se alle
Thomas Blachman er forlovet med den 32-årige poet Julia Werup (Foto: Michael Stub)

Blachmans forlovede fortæller om mørk fortid

Den smukke sangerinde har en fortid med antidepressiv medicin. Nu fortæller hun om den.

Det ser ud til, at kærligheden blomstrer på husbåden og i lejligheden på Vesterbro, hvor 56-årige Thomas Blachman og hans forlovede, Julia Werup, siden 8. september har kunnet nyde at være nybagte forældre til lille Zac.

Nu åbner den 32-årige sangerinde i et ærligt interview op om, hvor ulykkelig hun var i tiden, før hun mødte Blachman. For i 12 år var hun på antidepressiv medicin, og medicinen kom også til at præge graviditeten og fødslen. Det kan man læse i en artikel på sitet To The Moon, Honey, som er et digitalt fællesskab for kvinder, der er eller er på vej til at blive mødre.

SE BILLEDERNE: Her er Blachmans nyfødte søn

– Kontrasten mellem den, jeg var, da Thomas og jeg lærte hinanden at kende, og den jeg er i dag, er stor. Jeg var ulykkelig og drak for meget, fordi jeg netop havde mistet begge mine forældre. Denne kontrast var nok grunden til, at jeg gik i panik, da jeg opdagede, at jeg var gravid. Jeg tænkte, at nu var livet slut. Nu skulle jeg så være nogens mor – kunne jeg overhovedet det? Jeg tvivlede pludselig meget på mig selv som kvinde. Fra den ene dag til den anden, var mit liv ændret, udtaler Julia i interviewet.

Svenske Julia er både sangerinder og digter, og Blachman jazzmusiker, producer og garvet ‘X-factor’-dommer. Derfor giver det god mening, at de to mødte hinanden i musikkens verden på en jazzklub i København og siden også har lavet musik sammen. Efter parret bekræftede forholdet, er både kærligheden og den store aldersforskel på 24 år blevet behandlet godt og grundigt i medierne.

LÆS OGSÅ: Blachmans kæreste om aldersforskellen: Ældre mænd er mere stabile 

I det nye år kan vi se endnu mere til Thomas Blachman, når han tager fat på sin 12. sæson som ‘X Factor’-dommer.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.