Nyeste artikler
Se alle
Foto: James Thisted

Blachmans nye flamme er 24 år yngre: Vi er forlovet

Kærligheden tilsmiler igen 'X Factor'-dommeren, der er blevet forlovet.

Kærligheden har igen tilsmilet den 55-årige ‘X Factor’-dommer Thomas Blachman efter en nylig skilsmisse. Den 23. december meddelte han sin forlovelse på Facebook uden at fortælle med hvem.

Kvinden i hans liv er imidlertid den 31-årige sanger og digter Julia Werup, der er af svensk afstemning, men bosat i København. Gennem PR-bureauet Have har Thomas Blachman den 24. december bekræftet forholdet overfor HER&NU uden tilknytning af yderligere kommentarer.

Da ‘X Factor’ sluttede i april sidste år på DR, gav Blachman udtryk for, at han var single. Så det må antages, at parret ikke har været sammen særligt længe, før beslutningen om forlovelsen blev taget.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman fejrer jul med ekskoner og børn

“Jeg under mig selv kærligheden”

Ved ‘X Factor’-pressemødet før jul på Nimb i København løftede Thomas Blachman sløret overfor HER&NU, hvad der sker med kærligheden.

– Jeg er sindssygt glad, ja nærmest henrykt. Jeg under mig selv kærligheden. Det må aldrig holde op, og jeg er meget taknemmelig og forundret over al den positive energi, der strømmer mig i møde, afslørede den garvede ‘X Factor’-dommer.

Thomas Blachman blev i 2017 skilt fra Sarah Louise Schackinger efter kun tre år ægteskab. Børnene Henry og Ramona på 17 og 12 år har han sammen med eksfruen Viola Heyn-Johnsen. De blev skilt efter 20 års ægteskab i 2012.

Julia Werup har blandt andet haft et mangeårigt samarbejde med rapstjernen Jesper Dahl alias ‘Jokeren’, oplæser digte og optræder på den danske jazz-scene i forskellige sammenhænge. Thomas Blachman er selv en anerkendt jazzmusiker, så parret har formentlig truffet hinanden herigennem.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sigmund frygter helvedet: Jeg skammer mig over min seksualitet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.