Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Boligkøb i blinde’-deltager efter ubehagelig besked: Jeg kan slet ikke holde det ud!

Charlotte må se sit værste mareridt i øjnene i 'Boligkøb i blinde'.

Når ‘Boligkøb i blinde’ i aften ruller over skærmen på TV3, er det blevet Charlotte og Mikkels tur til at købe et hus uden at have set det. Parret bor i så lille en lejlighed, at brusekabinen skal tømmes for ting, hver gang de skal bade.  Samtidig er de begge så kede af  bræk-klatter og tis-lugt i indre by i Aarhus, at de nu meget gerne vil flytte lidt ud af byen med deres datter.

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’: Så meget sker bag kameraerne

Desværre er deres økonomi og indretningsbudget så presset, at det bliver en meget stor udfordring for Tobias og Mads at finde en brugbar løsning, som de vil blive glade for. Selvom det lykkes for eksperterne at finde et hus, er det dog ikke alt i huset, som Charlotte og Frederik er vilde med:

– Jeg har desværre en nyhed med til jer, som jeg ved, I bliver kede af, fortæller Camilla Ottesen til parret.

LÆS OGSÅ: Det ser du ikke på tv: Sådan kan ‘Boligkøb i blinde’ lade sig gøre

– Det kan jeg slet ikke overskue, lyder det fra Charlotte, der ser Camilla trække et stykke savsmuldstapet op af tasken.

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…

– Åh nej! Ej, nej, nej. Det kan jeg slet ikke overskue. Savsmuldstap, jeg kan slet ikke holde det ud. Jeg synes, at det er SÅ grimt. Og jeg ved ikke engang, hvor det sidder. Jeg kan slet ikke have det. Jeg frygter det værste, siger en frustreret Charlotte.

Smugkig lidt fra aftenens afsnit ‘Boligkøb i blinde’ i klippet herunder, inden du kan se afsnittet i aften klokken 21.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.