Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Boligkøb i blinde’-par fortryder deltagelse: Vi er meget skuffede

Pernille og Nicklas er godt trætte af, at de skrev under på fuldmagten og overdragede deres penge til 'Boligkøb i blinde'-eksperterne.

I aftenens afsnit af ‘Boligkøb i blinde’ møder vi Pernille og Nicklas fra Odense, der bor så småt, at der kun er toilettet at ty til, hvis de skal have lidt privatliv.

Den slagterudlærte Nicklas drømmer om få et køkken med mange blus og to ovne, så han kan komme til at lave mere mad, men undervejs bliver den drøm ramt af en så alvorlig forsikringsskade, der reelt truer deres drøm om at flytte fra den lille lejlighed i Odense.

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig

LÆS OGSÅ: Det ser du ikke på tv: Sådan kan ‘Boligkøb i blinde’ lade sig gøre

Det er dog ikke kun forsikringsskaden på Nicklas og Pernilles nykøbte hus, der bekymrer dem. Det ser nemlig langtfra ud, som de havde håbet.

– Det første, jeg lægger mærke til, er, at det det er lortebrunt, siger Nicklas i afsnittet.

– Det er lige præcis det, som vi overhovedet ikke vil have, at vores hus skulle være. Det var lige det, vi frygtede, fortsætter Pernille.

– Det er bare lort det her. Det er lort på lort. Vi vil bare gerne hjem til Odense. Vi er meget skuffede. Jeg har lyst til at løbe bort, tilføjer Nicklas.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’: Så meget sker bag kameraerne

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…

Efterfølgende, da parret har fået tid til at sunde sig lidt over det forfærdelige syn, er de ikke ligefrem blevet mere positive:

– Lige nu er jeg overhovedet ikke glad for, at vi har skrevet under på fuldmagten. Jeg frygter lidt, hvad det er, vi kommer ud til, slår Pernille fast.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

Smugkig lidt fra afsnittet i klippene herunder, og find ud af i aften klokken 21.00 på TV3, om Pernille og Nicklas også fortryder deres deltagelse, når de ser det færdige hus.

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.