Nyeste artikler
Se alle
Finalen bliver et rigtigt tv-serie opgør. Simon Stenspil fra 'Badehotellet' og Molly Egelind fra 'Sygeplejeskolen' skal sammen med Asta Bjørk og Mads Vad danse mod hinanden (Foto: Anthon Unger).

Bookmaker: Her er årets ‘Vild med dans’-vinder

Vinderen af TV 2-programmet er her - i hvert fald hvis man spørger den danske bookmaker, Bet25.

Kun to par er tilbage, og i aften bliver det afgjort, om Simon Stenspil eller Molly Egelind kan kalde sig vinderen af årets udgave af ‘Vild med dans’. Og hvis du har tiltro til førstnævnte, så er der gode penge at hente.

Fra allerførste dansetrin har Molly Egelind nemlig været bookmakernes favorit til at snuppe det eftertragtede ‘Vild med dans’-trofæ, og det er der ikke lavet om på, når der i aften danses finale i Forum Horsens.

LÆS OGSÅ: Esben ude af ‘Vild med dans’: Jeg troede, jeg ville ryge ud hver gang

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv

Her står den 33-årige skuespiller ansigt til ansigt med skuespillerkollegaen Simon Stenspil, men selvom der er tale om en finale, skal seerne ikke forvente spænding om udfaldet. Ifølge oddssætterne hos den danske bookmaker, Bet25, er der nemlig ingen tvivl om, hvem der trækker det længste strå.

– Molly Egelind er ganske enkelt ét niveau over Simon Stenspil, og det har hun bevist igennem store denne af sæsonen. På nær en lille downperiode midtvejs i konkurrencen har hun sammen med dansepartner Mads Vad fejet al modstand af dansegulvet, og det taler sit tydelige sprog, at parret i otte ud af 12 liveshows har de opnået de højeste karakterer fra dommerne. Og ikke nok med, at de er dygtige dansere, så virker det også til, at de har en stor opbakning fra seerne. Derfor vil det også være en stor overraskelse, hvis de ikke vinder ‘Vild med dans’, udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed

Artiklen fortsætter under det sjove klip, hvor du kan se Molly Egelind og Stephania Potalivo give den gas og mime en gammel klassiker.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indrømmer: Jeg faldt i søvn under sex

Drømmefinale

I skrivende stund giver bookmakeren pengene 1,25 gange igen på Molly Egelind & Mads Vad som vinder af ‘Vild Med Dans’, mens en samlet sejr til Simon Stenspil & dansepartner Asta Björk Ivarsdottir giver odds 3,50.

Til trods for den manglende spænding om udfaldet, kalder Morten Olsen det fortsat for en drømmefinale mellem de to skuespillerkollegaer.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

LÆS OGSÅ: Realitybabe viser kroppen frem efter fødslen

– ‘Vild med dans’ byder altid på overraskelser, men i år er det gået nogenlunde som forventet. Både Molly Egelind og Simon Stenspil har toppet favoritfeltet fra start til slut, og derfor er det også fortjent, at de er nået hele vejen til finalen. De er uden tvivl de bedste nydansere i konkurrencen, så vi får den drømmefinale, som vi havde håbet på, og det fortjener både programmet og seerne. Så må vi leve med, at vi stort set kender udfaldet på forhånd, slutter Morten Olsen.

Her kan du spille på vinderen af ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen 

LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.