Nyeste artikler
Se alle
Ben & Tan - Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Bookmakerne har talt: Her er vinderen af Dansk Melodi Grand Prix

Der bliver hård konkurrence i aftenens Grand Prix, og hvis danskerne stemmer med deres hjerte, som de plejer, så vinder sidste års 'X Factor'-stjerner.

Når Dansk Melodi Grand Prix i aften løber over skærmen, er det med de to tidligere ‘X Factor’-stjerner som favorit. I sidste års omgang ‘X Factor’ konkurrerede 22-årige Tanne Amanda Balcells og 17-årige Benjamin Rosenbohm mod hinanden. Han som solist, og hun som en del af gruppen Echo. Men når det danske Melodi Grand Prix i aften bliver afholdt, er de på samme hold. De to gode venner skal nemlig forsøge at vinde Grand Prix-trofæet med sangen ‘Yes’ under kunstnernavnet Ben & Tan.

LÆS OGSÅ: Ny Melodi Grand Prix’-sanger: Jeg gør det ikke for showet 

Efterfulgt af sangen ‘Yes’, der ifølge bookmakerne hos Danske Spil vurderes som favorit, ligger sangen ‘Human’ af sangeren Jasmin Rose lige i hælende. Det er Grand prix-ekspert og journalist Johann Sørensen, der forudser, at de to sange kommer til at kæmpe en benhård kamp om sejren på scenen i Royal Arena i aften.

LÆS OGSÅ: Her er alle finalisterne i melodi Grand Prix

– Det er det mest varierede finalefelt i mange år, og det er godt for Melodi Grand Prix’et, at den musikalske mangfoldighed er tilbage i konkurrencen, siger Johann Sørensen i en pressemeddelelse fra Danske Spil og fortsætter:

– Generelt er niveauet højt, og især én sang har potentialet til at kunne skaffe Danmark en ny topplacering ved Eurovision Song Contest i Rotterdam.

Det er Jasmin Rose og sangen ’Human’, som grand prix-eksperten har stor tiltro til.

LÆS OGSÅ: Sys Bjerre efter mange års vrede: jeg har fundet balancen 

Popularitet som ‘X Factor’-stjerner

Danske Spil vurderer sangen ‘Human’ til odds 2,70, mens sangen ‘Yes’ af de to ‘X Factor’-deltagere får odds 2,10, og det er der en grund til.

– Historisk set har tidligere ‘X Factor’-deltagere klaret sig godt i Melodi Grand Prix’et. Og hvis Ben & Tan formår og komme ud over scenekanten i Royal Arena og charmere sig ind hos de mange tv-seere og juryen, så er der en stor chancen for, at Danmark vælger og siger ja tak til ’Yes’, lyder vurderingen fra Grand Prix-eksperten.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

Når Dansk Melodi Grand Prix 2020 i aften indtager Royal Arena i København, så kan Danmarks ældste underholdningsprogram fejre guldbryllup. Det er nemlig 50. gang, at danskerne skal vælge en sang, som skal repræsentere de rød-hvide farver ved Eurovisionen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.