Nyeste artikler
Se alle
Foto: Peter Hauerbach

Bookmakerne: Her er vinderen af ‘Melodi Grand Prix’

Ifølge bookmakerne er det en ung skønhed, der løber med sejren lørdag aften.

Når ‘Melodi Grand Prix ‘ lørdag aften løber af stablen i Herning, bliver det reelt kun et ræs mellem to heste. Det vurderer bookmakeren Bet25, der forudser et tæt kapløb mellem Leonora og sangduoen Julie & Nina.

– Lige nu har vi udråbt Leonora som den største favorit med sangen ’Love Is Forever’, men Julie & Nina følger lige efter med deres sang ’League of Light’. Der er ingen tvivl om, at disse to sange skiller sig markant ud fra et ellers svagt felt, og derfor vil det også være en overraskelse, hvis det ikke bliver enten Leonora eller Julie & Nina, der skal repræsentere Danmark ved ‘Eurovision’ i midten af maj, udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark nyforelsket: Her er min kæreste

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

I skrivende stund giver Leonora blot pengene 1,75 gange igen. Hvis man satser 100 kroner på, at den 20-årige sangerinde løber med sejren, kan man altså score en gevinst på 175 kr., hvis det viser sig at holde stik.

–  ’Love Is Forever’ er en meget enkel og klassisk sang med en feel-good-vibe, som er set flere gange med succes i Eurovision i de senere år. Omkvædet er fængende, og det er nu engang det vigtigste, når det handler om ‘Melodi Grand Prix’. Samtidig har sangskriverne gjort den ekstra catchy ved at tilføje en række franske, tyske og danske strofer til sidst i teksten, og det er faktisk en af sangens allerstørste forcer. Det fungerer rigtig godt, og man får hele tiden lyst til at nynne med, siger Morten Olsen.

LÆS OGSÅ: Dronningen Margrethe overraskede med Grand Prix-stjerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Skøjteprinsesse

Som tredobbelt Junior Danmarksmester i kunstskøjteløb er Leonora Colmor Jepsen vant til at arbejde hårdt for at nå til tops. Og lørdag gælder det DM i popsang, når den 20-årige Hellerup-pige går på scenen i Boxen i Herning som årets yngste deltager i Dansk Melodi Grand Prix.

Da hun for fire år siden begyndte som Team Danmark-elev på Gammel Hellerup Gymnasium, var det ellers planen, at det var skøjterne og ikke musikken, der skulle være hendes fremtid. Gennem 1. og 2.g skøjtede hun på højt plan og repræsenterede med succes Danmark ved VM for juniorer.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Men i 3.g faldt motivationen for skøjteløb på højt niveau, og i dag er Leonora skøjtetræner for andre samtidig med, at hun skriver sine egne sange. Og det var en video med dem, som hun sang ved en koncert på sin skole, der fik DR’s opmærksomhed.

– Jeg havde lagt en video på Facebook. Den faldt en fra DR heldigvis over. Så blev jeg kontaktet og præsenteret for sangen og lavede en demo. Senere kom jeg i studiet og mødte dem, der havde lavet sangen og lavede en ny demo. Og så blev det besluttet, at det var mig, der skulle synge den, fortæller Leonora om forløbet, der førte til at hun blev udvalgt til at synge ‘Love is forever’, der er skrevet af Melanie Wehbe, Emil Lei og Lise Cabble.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor

– De seneste par år har jeg set det danske ‘Melodi Grand Prix’ og fulgt godt med. Men min interesse kom gennem børne-MGP, som jeg så i starten. Men jeg har aldrig forestillet mig, at jeg selv skulle være med i Grand Prix’et. Det er jeg rigtig glad for, at jeg skal. Det er ikke hver dag, man får lov til det. Det er noget nyt at prøve for mig, og jeg føler mig utroligt priviligeret, siger Leonora og peger på de navne, der inspirerer hende.

– Jeg er ret vild med Basims ‘Cliche love song’. Den svinger. Jesper Nohrstedt fra ‘X Factor’ var også god, da han var med. Og den portugistiske vindersang fra 2017 var også fed. Og så selvfølgelig Emmelie de Forrest, der også vandt Eurovision.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

LÆS OGSÅ: Amalie stiller op til Melodi Grand Prix: Jeg synger som Medina

Vant til store krav

At Leonora allerede nu er bookmakernes favorit, er hun glad for at høre, men det betyder ikke, at hun tager let på tingene.

– Det var lidt vildt, at nogen sagde det allerede ved pressemødet. Der er jo mange flere, der skal høre den, før noget bliver afgjort. Det er da noget af et skulderklap at have medvind så tidligt. Men nu skal jeg lige synge sangen først. Jeg er vant til at stille store krav til mig selv. Som sportsmand vil man jo gerne vinde. Man vil gerne gøre sit bedste, så man har de bedste chancer, forklarer hun.

Se billeder af Leonora øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager overrasket over Ankerstjernes beslutning

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.