Nyeste artikler
Se alle
– Der har været meget arbejde, men jeg har elsket udfordringerne, siger Benjamin Rosenbohm sammen med sin mor, Katja, der naturligvis er hans største fan. (Foto: Henrik R. Petersen)

Bookmakernes ‘X Factor’-favorit Benjamin: Jeg er blevet afhængig

Det bliver svært for Benjamin, at han ikke længere skal stå på 'X Factor'-scenen hver fredag.

Benjamin Rosenbohm er klar til dagens fix, når han i aften skal optræde til ‘X Factor’-finalen foran millioner af tv-seere og tusindvis af tilskuere i Forum Horsens.

– Selvom det har været hårdt ind imellem med al den indlæring og for lidt søvn, så får man så meget energi den anden vej. Det er svært at forklare, men følelsen af at optræde er ubeskrivelig dejlig – et adrenalinkick, lyder det fra Ankerstjernes 16-årige deltager fra København til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW! Store stjerner indtager ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

– Hvert eneste sekund i forløbet har været en udfordring, og jeg elsker det bare. Derfor kommer jeg også til at savne det, når det er slut, fortsætter Benjamin.

Han kan trods alt kan glæde sig over al den erfaring og alle de oplevelser, han med kyshånd har høstet undervejs i talentkonkurrencen.

– Jeg er nærmest blevet afhængig af at optræde og har i det hele taget følt mig rigtig godt tilpas på scenen. En smule nervøsitet inden optræden hører med, men jeg elsker det, afslører sangeren, der hos flere bookmakerfirmaer udnævnes som vinder af årets ‘X Factor’.

Du kan følge ‘X Factor’-finalen fra klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.