Nyeste artikler
Se alle
Kim Novaa og Natasha (Foto: Janus Nielsen)

Botoxkongen under kniven for sin forlovede

Kim Novaa er blevet opereret, så han kan få børn med sin forlovede.

Som far til fem besluttede Botoxkongen og den tidligere ’Robinson’-deltager, Kim Novaa, at lade sig sterilisere for ikke at tilføje flere medlemmer til børneflokken. Det har hans forlovede, Natasha Helms, nu fået lavet om på.

– Jeg har været på operationsbordet for hendes skyld, så jeg kan få børn igen, afslører Kim Novaa overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor blev Botoxkongen smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’

Parret, der deltog i ‘Robinson’ sammen, blev i juli forlovet, og i sommeren 2018 har de planer om et stort romantisk bryllup på Kokkedal Slot, og netop derfor har de ingen planer om at begynde projekt baby lige med det første.

– Det skal ikke være lige nu. Jeg skal jo kunne være i brudekjolen, fastslår Natasha med et grin. Det er nu ikke kun figuren, der er årsagen.

– Jeg vil rigtig gerne have et barn, men for mig er tiden ikke til det lige nu. Jeg er lige startet som selvstændig med min egen luksus secondhand-butik, som hedder ‘Cru Vintage’ og ligger på Frederiksberg, forklarer Natasha og uddyber:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Botoxkongen har friet til sin dronning

Her ses lille Teddy (Foto: Privat)

– Derudover vil jeg gerne begynde at læse til efteråret, men om et par år vil jeg rigtig gerne have en lille en, og det vil Kim gerne give mig – så det er jo fantastisk. Til at starte med har vi lige fået en lille hundehvalp, Teddy. Han er så sød, og så har jeg ham med på arbejde hver dag i butikken.

Natasha ved endnu ikke, hvad hun vil læse til efteråret, men hun overvejer noget, som kan bygge videre på hendes uddannelse i Akademisk ledelse.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par udskyder brylluppet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.