Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Anthon Unger)

Her er Britt Bendixens samlever: 20 år med Marianne

Britt Bendixen har i mere end 20 år levet sammen med den 18 år yngre Marianne Nyboe.

Humøret fik en gang lak, da Britt Bendixen præsenterede bogen om sit liv med titlen ‘Et Lyst Sind – er ofte en viljesag’ ved en reception på Politikens Forlag i København.

Blandt gæsterne var også dansekoreografens samlever, den 18 år yngre Marianne Nyboe, der arbejder som seniorkonsulent i PFA.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Frederik afslører skøre ‘Vild med dans’-ritualer

– Hun er omdrejningspunktet i mit liv. Vi har en dejlig evne til at give hinanden plads, og det er i mine øjne hemmeligheden bag mere end 20 års lykkeligt og harmonisk samliv, fortalte Britt Bendixen, der i 1972 fik sønnen Niclas sammen med den afdøde koreograf, Gene Nettles. ‘Vild med Dans’-dommerens kulørte liv blandt kendte skuespillere og dansere bliver flot rullet ud i bogen.

– Jeg er stolt af min karriere. Den er selvskabt, og jeg har virkelig knoklet for den. Nu sidder jeg her som 75-årig og nyder frugterne af min indsats i de unge år. Det har været sjovt at genopfriske de gamle dage. Jeg blev helt opløftet af at gennemleve mine oplevelser, sagde Britt Bendixen, der selv har indtalt lydbogs-varianten af sit liv på godt og ondt.

LÆS OGSÅ: Britt Bendixen efter hård kommentar: Jeg er drøn ked af det

LÆS OGSÅ: Vild med René Holten Poulsen: Sådan tackler han ‘Vild med dans’-damernes roser

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.