Nyeste artikler
Se alle
Kevin 'Bro' Andreasen (Foto: Michael Stub)

Bro åbner op om barsk fortid: Min mor reddede mig

Kevin 'Bro' Andreasen har været en rod, der begik indbrud og stjal biler. Men hans mor bakkede ham altid op, og da han fik hul igennem med musikken, så begyndte han også selv at ville på ret kurs.

I Viaplay-programmet ‘Kevin bygger Bro’ kommer Kevin Andreasen, bedre kendt som musikeren Bro, ind på, at han ikke har været nogen engel i sin ungdomsår i den københavnske forstad Rødovre.

– Havde det ikke været for min mor, så havde jeg nok ikke siddet her i dag. Hun er i hvert fald én af de vigtigste personer i mit liv, fortæller Bro i første afsnit.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Herunder kan du se et billede af Bro med sin mor, Lotte, sin lillebror Nicklas og sin storesøster Amanda. Artiklen fortsætter efter billedet.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Stjal biler og begik indbrud

Bro har altid haft et tæt bånd til sin mor, som er en central figur i hans liv. Bros mor, Lotte, er uddannet pædagog, og måske netop derfor var hun så god til at håndtere sin vildfarne søn.

– Da jeg var ung var jeg ude på et sidespor, jeg var en ballademager og en rod. Jeg har stjålet biler, stjålet knallerter, lavet lidt småindbrud. Jeg gik måske sammen med de forkerte mennesker. Og det var ligesom min mor og musikken, der fik mig væk fra alt det lort der. Ellers kunne jeg måske have siddet i fængsel nu. Jeg kunne i hvert fald have endt et meget, meget skidt sted, forklarer Bro overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

Bro fandt aldrig fornøjelsen i at gå i skole, så hans mor betalte ham 400 kroner hver uge for at troppe op i skolen. Hun gjorde altid sit for at rode sin søn ud af de konflikter, han fik hvirvlet sig ind i. Men efter Bro sammen med Basim fik et hit med sangen ‘Hvor er du, bro?’, så kunne Bro også selv mærke, at han skulle til at fokusere på det, der kunne bringe ham videre i livet.

– Da jeg gik all in på musikken, så var der ikke rigtigt tid til andet. Så bliver man lidt ældre og lærer at tænke sig lidt mere om. Hvis man så fortsætter med det lort, så kan det kun gå én retning, og det er nedad. Så det fik jeg ændret på, forklarer han.

Basims musikkarriere startede i ‘X Factor’, og siden har han også deltaget i Melodi Grand Prix (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Bro om bruddet med Elina: Det hårdeste, jeg har prøvet

Stadig en rod

Selv om musikken i sin tid hjalp Bro væk fra det sidespor, han var ude på, og han ikke mindst stadigvæk har sit fulde fokus på sin musikkarriere, så betyder det ikke, at den gamle Bro er helt gemt væk.

– Jeg er stadig en rod på nogen punkter, og jeg vil altid være en rod – jeg er fra Vestegnen! Sådan er det. Der vil altid ligge noget i mig, men det er ikke fordi, jeg vil gå ud og stjæle biler, griner Bro.

– Det er nok temperamentet, det skal jeg måske arbejde lidt med, haha!

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører faren til sit kommende barn

Herunder kan du høre Bro fortælle om forholdet til sin mor gennem ungdommens vilde år

Første og andet afsnit af ‘Kevin bygger Bro’ kan ses nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her er min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Mai Manniche raser over gravid-kommentar – nu tager hun hævn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.