Nyeste artikler
Se alle
Kevin 'Bro' Andreasen (Foto: Michael Stub)

Bro afslører: Dét falder jeg for ved en pige

Kevin 'Bro' Andreasen har særligt én ting, der tænder ham ved en kvinde.

I tredje afsnit af ‘Kevin bygger Bro’ på Viaplay, er Kevin ‘Bro’ Andreasen taget på vandpibecafé. Her møder han hurtigt to søde kvinder, som han falder i snak med.

– Jeg er ikke nervøs for at snakke med piger, det har aldrig generet mig for at være helt ærlig, griner Bro til kameraet.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘De unge mødre’ vender tilbage

Elsker at ikke blive genkendt

Efter lidt tids snak må Bro spørge den søde pige, han har i kikkerten, om hun ikke ved, hvem han er? Og det gør hun – heldigvis! – ikke. Da Bro senere forklarer, hvem han er og synger lidt af ‘Sydpå’ for hende, så ved hun dog godt, hvem det er, hun sidder overfor.

– Jeg elsker, når folk de ikke ved, hvem jeg er. Det kan også godt være det, jeg falder for nogle gange ved en pige, at hun ikke ved, hvem jeg er, fortæller Bro og uddyber:

– Jeg tror, grunden til, at jeg synes, det er charmerende, og at det er sødt, at man ikke ved, hvem Bro er, det er fordi, man ikke har den der holdning til personen til at starte med, og man ikke ved, hvordan han er, og man ligesom kan skabe sin egen holdning. Sådan en pige kunne jeg godt falde for!

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Herunder kan du se klippet, hvor Bro er i byen og falder i snak med nogle søde piger

De første fire afsnit af ‘Kevin bygger Bro’ kan ses på Viaplay nu.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til nyt tv-program

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde og ‘EOTB’-Robin: Derfor er vi ikke kærester

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.