Nyeste artikler
Se alle
Bro optrådte med 'Døgnrytme' til 'Paradise 2019'-premieren (Foto: Janus Nielsen)

Bro afslører: Sådan har jeg det med ‘Paradise’

Selvom Bro har tjekket ind på 'Paradise Hotel' to gange med begge sine titelsange, så vil han aldrig deltage "rigtigt" i programmet.

I 2018 fik Kevin ’Bro’ Andreasen i den grad slået sit navn fast, da han lavede titelsangen ’Sydpå’ til årets ’Paradise Hotel’-sæson.

Ikke mindst tjekkede han ind på hotellet som gæstestjerne i et par dage, hvor han både nåede at vælge sin bedste kammerat blandt fyrene, og ikke mindst at score årets Miss Paradise, Elina.

Elinas Miss Paradise 2018-billede (Foto: TV3).

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ 5 vender tilbage med KÆMPE ændringer

Året efter var Bro igen klar med en titelsang til det famøse realityprogram, og i den forbindelse slog han atter et smut forbi det luksuriøse hotel.

’Døgnrytme’ blev dog ikke helt lige så stort et hit som ’Sydpå’, og så formåede Bro også at komme i vælten, da han i programmet fik kysset med deltageren Klara, mens alle troede, han var kærester med Elina.

Klara var runner up til Miss Paradise-titlen i 2019 med dette billede (Foto: TV3)

Efterfølgende fortalte Bro dog, at han og Elina havde holdt pause, mens programmet blev optaget. Men to uger efter programmet blev vist, gik de fra hinanden igen.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om barsk fortid: Min mor reddede mig

Taknemlig for ‘Paradise’

Selvom Bro i dag hellere vil genkendes for sin musik, end sin optræden i ’Paradise’, så er han taknemlig for, hvad det har givet ham og hans karriere at være med i programmet.

– Jeg tror ærlig talt, at folk er ligeglade med, at jeg har været med i ’Paradise’. Det ville være noget andet, hvis jeg var sådan en realitymand. Jeg har lavet en sang til ’Paradise’, og jeg var på en opgave dernede, det var det. Hvis jeg ikke havde gjort det, så ville jeg ikke kunne sige, hvor jeg havde været nu – så det var et godt move, fortæller Bro til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Særligt den første sæson, hvor sangen var ’Sydpå’, har Bro været glad for at deltage i. Den sang er stadig hans største hit i dag.

– Hvis jeg ikke havde lavet det der ‘Paradise’, så havde jeg ikke udgivet ‘Sydpå’, fordi det pladeselskab, som jeg var signet på før, ville ikke udgive den. De syntes ikke, at sangen var god nok, men det viste den sig jo så at være, griner Bro.

Bro med ‘Paradise’-værten Rikke Gørranson til premieren på ‘Paradise’ 2018 (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Skal aldrig være med i ’Paradise’

Selvom Bro er meget taknemmelig for de muligheder, han har fået som musiker på grund af sin medvirken i ’Paradise Hotel’, så skal der meget til, før han selv ville troppe ”rigtigt” op i programmet.

– Det kommer ikke til at ske! Så skulle det kun være fordi, de laver det sidste program med alle vinderne, og så skulle det være den rigtige sum penge. Og så skulle jeg komme flyvende på en kran med ild i eller sådan noget, griner han.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur overfaldet i byen af deltager fra ‘Paradise Hotel’

Bro optrådte med ‘Døgnrytme’ til ‘Paradise’ 2019-premieren (Foto: Janus Nielsen)

Dog føler Bro sig rimelig overbevist om, at han ikke kommer til at troppe op i ’Paradise’, uanset hvad han skulle blive tilbudt af penge eller brændende rekvisitter.

– Det er ikke planen at være med i noget som helst, jeg er sgu ikke sådan en realityperson. Det er en mærkelig verden, som jeg ikke gider være en del af, forklarer han, før han hurtigt tilføjer:

– Men jeg vil ikke sidde og snakke ned om ’Paradise’, fordi det var en fed oplevelse, og jeg vil aldrig være det foruden!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.