Nyeste artikler
Se alle
Kevin 'Bro' Andreasen (Foto: Janus Nielsen)

Bro gemte sig i frygt: Jeg rystede og var bange

Kevin 'Bro' Andreasen har gennemgået en stor udvikling med sin angstlidelse.

I dokumentarserien ‘Kevin bygger Bro’ åbner Kevin ‘Bro’ Andreasen op om sin angst. I fjerde program kommer han ind på, hvilken udvikling han har gennemgået – fra at være tvunget helt ned i kulkælderen af angsten, hvor han til sidst ikke turde gå udenfor sin hoveddør, til i dag at have kontrol med sin lidelse.

– På et tidspunkt blev det så meget, at jeg var nødt til at gå med hætte og tørklæde og dække hele mit ansigt. Ikke fordi, jeg ikke ville tage billeder med folk, men det var fordi, jeg rystede, og jeg var næsten bange – jeg ved ikke, hvad jeg var bange for, men jeg havde sådan en bange-følelse indeni, forklarer Bro om, hvordan han forsøgte at gemme sig væk.

– Det er noget af det værste, jeg har oplevet i hele mit liv, ikke at kunne være sig selv og ikke at vide hvem, man var, beskriver han.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Psykologerne hjalp

I dag afholder Bro sig eksempelvis fra at tage i byen og drikke sig fuld, fordi han ved, det trigger hans angst. Generelt har han fået sin sygdom under kontrol.

– Lige med angsten, der ved jeg, at hvis den skulle begynde at snige sig tilbage, så ved jeg godt, hvad jeg skulle gøre for, at den ligesom går væk igen, forklarer Bro.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Værktøjerne til at komme sin angst til livs har Bro opnået i samarbejde med psykologer, som han ellers først havde stor modvilje mod.

– Jeg har altid tænkt, at jeg altid vil kunne klare tingene selv. Hvis du ikke har stået på en scene og optrådt, hvis du ikke har prøvet det samme, som jeg har, så hvordan skulle du vide, hvordan jeg skulle få det bedre? Men jeg tog fejl og gik så til en psykolog, uddyber han.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til nyt tv-program

Herunder kan du se et klip, hvor Bro fortæller om sin angst

De første fire afsnit af ‘Kevin bygger Bro’ kan ses på Viaplay nu.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.