Nyeste artikler
Se alle
(Foto Janus Nielsen)

Buttplug-drama ved Reality Awards: Deltager på skadestuen

Det skulle have været en sjov joke, men i år gik det galt.

Nicole Brøggler fik stor opmærksomhed, da hun sidste år dukkede på den røde løber kun iført en buttplug. I år var hun påklædt, og det var i stedet Danni Sigen, som hun fulgtes med, der havde noget oppe bagi.

Det annoncerede hun fra scenen, hvor hun havde en fjernbetjening med, som hun kunne styre den med. Danni Sigen selv beklagede sig over, at det var ubehageligt, men kort efter gik det helt galt, og han måtte køres på skadestuen.

– Det er sådan et æg, han havde oppe i numsen, som jeg kunne styre med en fjernbetjening. Vi havde bundet en snor fast i ægget, så han kunne få den ud igen. Den snor havde vi sat fast i hans boksershorts … men det er knækket, fortæller Nicole Brøggler til Ekstra Bladet.

– Jeg tror ikke, at han synes, at det er specielt sjovt. Vi har joket med, at det kunne ske hele aftenen, og nu er det sket.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Her er min nye kæreste

Danni Sigen: Moralske tømmermænd

Avisen fangede dog Danni Sigen på skadestuen, hvor han havde fået det gode humør igen. Men på det tidspunkt havde han stadig ikke fået fjernet ægget fra numsen.

– Lige nu kan jeg faktisk overhovedet ikke mærke det, og jeg er mega stiv og griner lidt af det. Jeg har nok mega moralske tømmermænd i morgen, og så har jeg nok lidt krise i morgen, men jeg kan ikke mærke noget, fortæller han til Ekstra bladet.

Den festglade frisør håbede dog stadig fra skadestuen på, at han kunne komme tilbage og feste videre med de andre deltagere fra Reality Awards.

LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler nøgen til Reality Awards

LÆS OGSÅ: Ærlig Nicole Brøggler om vejen til pornobranchen: Reality-tv var en brik i spillet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.