Nyeste artikler
Se alle
Foto: All Over

Caitlyn Jenner indrømmer svært forhold til familien

Caitlyn Jenner indrømmer, at det er svært at opretholde et tæt forhold til hendes travle børn og medlemmerne af Kardashian-familien.

Caitlyn Jenner, tidligere Bruce Jenner og far til Kylie og Kendall Jenner, åbner op om relationen til sine børn i et interview med Broadly. Her kommer det blandt andet frem, at Caitlyn Jenner har svært ved at være tæt med sin familie.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Caitlyn Jenners 22-årige kæreste

– Jeg bruger en del tid alene i huset. Jeg har en masse børn, men engang imellem er omstændighederne skyld i, at det bliver svært at opretholde et tæt forhold til dem. De har allesammen et liv. De er allesammen kommet videre, siger hun til Broadly ifølge Eonline.com.

LÆS OGSÅ: Amalie jagter kærligheden på Tinder

Forholdet til familiemedlemmerne i Kardashian-familien er, ifølge Caitlyn Jenner, stadig ødelagt efter flere år med en del tumult; blandt andet skilsmissen fra Kris Jenner og Caitlyns kønsskifteoperation.

Caitlyn har dog, siden interviewet, delt billeder af sin familie. Hun har blandt andet udvist støtte og stolthed på sin Instagram-profil, da Kylie havde født datteren Stormi. Det kan du se herunder:

LÆS OGSÅ: Derfor skjulte Caitlyn Jenner kønsskifteoperationen for Kardashian-familien

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører detaljer om graviditeten og babynavn

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner droppet af Kardashian-familien: Det gør ondt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.