Nyeste artikler
Se alle
Camilla fra 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen)

Camilla efter ‘Paradise’: Det er et fiktionsprogram

Paradisoen er blevet taget godt imod efter hjemkomsten, men det har været mærkeligt for hende at se sig selv i tv.

I ‘Paradise Hotel 2019’ har vi lært 27-årige Camilla Sølling Nederby at kende. Eller har vi? Selv kalder Camilla nemlig det populære TV 3-program for et “fiktionsprogram”, hvormed hun antyder, at det er en opstillet virkelighed, vi tv-seere spises af med.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Paradise’-pars forhold tager uventet drejning

– Jeg er tilfreds med at have været med i ’Paradise’, men jeg er også blevet lidt overrasket over, hvor meget der bliver klippet, og man kan godt se, at det virkelig er et fiktionsprogram. Altså, nu kan man virkelig se, hvordan ens udtalelser bliver brugt i forskellige situationer, forklarer Camilla, der selv følger med i programmet, selv om det i starten var mærkeligt at se sig selv fra alle sider, som hun beskriver det.

– Jeg kan godt genkende mig selv, men det er lidt selekteret og sat på spidsen. Men der er også mange jeg kender, familie og veninder, der siger, at jeg er jo bare totalt mig selv, og at det er rart at se, at jeg ikke spiller en anden. Så det er vildt rart at få at vide, at man faktisk bare er sig selv, lyder det lettet fra paradisoen.

HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Morten går amok på Claes. Her viste den virkelige grund til raseriet sig at være klippet ud.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Får ikke noget hate

En anden bekymring, som mange ‘Paradise’-deltagere gennem tiden har haft, er hvordan de – blandt andet på grund af programmets klipning – vil blive taget imod, når de kom hjem. Den bekymring havde Camilla også, men den blev heldigvis gjort godt og grundigt til skamme.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe er tidligere bikinifitness-vinder

– Jeg er blevet taget rigtigt godt imod, jeg har faktisk ikke fået noget hate endnu, ikke en eneste ene. Folk har faktisk været vildt søde og siger, at jeg er deres yndlingsparadiso, at jeg er herre sød og flot og det ene og det andet. Jeg har heldigvis indtil videre kun oplevet den gode side, så det håber jeg fortsætter, siger Camilla og tilføjer:

– Men der skal nok være nogen, der siger et eller andet på et tidspunkt. Så længe det ikke er nogen, man har tæt på sig selv, så må de jo synes om mig, hvad de vil, altså ellers skal man bare ikke være med i sådan et program, fortæller paradisoen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

Kan du huske, da Camilla og Cecilie begge to ville danne par med Jonass? Se videoen her

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er hos ‘Kørelærerne’-Daniel: Hun kører dårligt

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.