Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Caroline er ude af ‘Paradise’: Det var det dummeste valg

Selvom det kostede Caroline livet på 'Paradise', så er hun glad for, at drengene er begyndt at spille dobbeltspil.

Det blev en kort fornøjelse for Caroline Bøgelund at være med i ‘Paradise’, idet hun her til aften blev valgt fra af Frederik til fordel for Samis partner Louise. Hun havde ikke en fordel ligesom Kasper, der tjekkede ind samtidig med hende, fordi han havde vundet festivalen og en dertilhørende magt. Derfor måtte Caroline selv klare sig, og hun blev slået på taktikken, og det er der en god forklaring på.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

– Jeg kom ind på et rigtig uheldigt tidspunkt, hvor jeg samtidig tjekkede ind med en anden. Jeg nåede ikke at blive ordenligt integreret i deres lille familie, hvilket jo er ærgerligt, men forståeligt. Jeg gjorde, hvad jeg kunne indenfor den tidsperiode, jeg havde til rådighed, inden magten skulle tildeles enten mig eller Kasper. Udover det var der kort tid til finalen, fik jeg at vide, og så begyndte dobbeltspillet at køre – så der var måske ikke så meget fokus på at redde mig, da de andre skulle kæmpe for hinanden, og alle var glade for de partnere, de stod eller ville kæmpe for at stå med, fortæller Caroline og fortsætter:

– Men når det så er sagt, synes jeg, Frederik tog det dummeste valg ved at vælge Louise. Hun er super sød, og jeg snakker med hende idag, men spillemæssigt ville han være mere sikker med mig, da jeg ikke havde noget bånd til en anden fyr. Louise ville ifølge mig klart vælge Sami tilbage, når Anne skulle tilbage til Teitur.

LÆS OGSÅ:Derfor gik endnu et ‘Ex on the Beach’-par fra hinanden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tabita afslører for ‘Ex on the Beach’-pigerne, at hun har været gift

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv åbner op: Jeg ville gerne være kærester med Tabita

Glad for dobbeltspillet

Caroline vidste dog godt, at hendes chancer ikke var gode, fordi alle troede, at finalen var lige rundt om hjørnet. Hvis de havde vidst, at der var længe til, havde de muligvis valgt anderledes. Men selvom det var på bekostning af Caroline selv, så er hun glad for, at der endelig kom noget drama og dobbeltspil på banen.

– Jeg synes, det var på tide! Da jeg tjekkede ind, fortalte de, at det ikke var andet en lutter lagkage på hotellet, hvilket i mine øjne ikke er at spille ‘Paradise’-spillet i den rigtige ånd. At det i sidste ende gik ud over mig, har jeg det fint med, hvis jeg havde været derinde i længere tid og var mere integreret, ville det have ramt meget hårdere. Men ud fra den givne situation, synes jeg, det var på tide, at der begyndte at komme nogle situationer med noget dobbeltspil.

Og dobbeltspillet er i høj grad i gang, så det bliver spændende at se, hvem der ender med at vinde prisen for det bedste pokerfjæs. Én ting er i hvert fald sikkert: Den dynamiske trio i Teitur, Jonass og Thomas er fortid.

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.