Nyeste artikler
Se alle
Caroline Fleming flytter ind hos Joachim og Marie (Foto: Henrik R. Petersen & Michael Stub)

Caroline Fleming bekræfter: Flytter ind hos prins Joachim

I starten af august rykker tv-baronessen ind på Emiliekildevej.

I sidste uge kunne HER&NU afsløre, at Caroline Fleming skal bo i prins Joachims og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg. Og nu fortæller hendes manager, at det er korrekt.

– Jeg kan nu bekræfte at Caroline har lejet prins Joachims hus og flytter ind med sin familie i begyndelsen af august, siger Jesper Thomsen fra Unique Models til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming flytter hjem til Danmark og starter modelfirma

Aftalen skulle angiveligt være kommet i stand for nogen tid siden. Prins Joachim og prinsesse Marie er netop taget til Sydfrankrig for at holde sommerferie, men når de senere i juli vender tilbage, er det skiftedag. Så pakker de huset ned og sætter sammen med børnene prins Henrik og prinsesse Athena kursen mod Paris, hvor Joachim det næste års tid skal tage en militær lederuddannelse.

Og når de er rejst, kommer Caroline Flemings ting med flyttevogn og containere fra London, så hun sammen med børnene Nicholas, otte, og Josefine, 12, kan flytte ind.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise chokerer: Forelsket i biseksuel shaman

LÆS OGSÅ: Prinsesse Benedikte taler ud: Skarp kritik af Mary i ny bog

Siden 2013 har Caroline Fleming boet med sine børn i to huse på Ovington Street i den celebre London-bydel Knighsbridge. Her har de haft 1.200 kvadratmeter fordelt på to etager, seks soveværelser, fem badeværelser og fem værelser. Huset, der er sat til salg for 82 millioner kroner, er dog ikke ejet af Fleming. Det er ejet af hendes børn og en del af de forlig hun indgik med børnenes far, Rory Fleming, i forbindelse med skilsmissen.

– Jeg arbejder røven ud af bukserne, og det har jeg gjort, siden jeg gik fra min eksmand. Han forsørger på ingen måde mig eller mit liv. Jeg er træt af, at folk skriver til mig på Instagram, at “åhhh, det er så nemt for dig, når man har så mange hundrede millioner”. Det er ikke rigtigt. Jeg ejer ikke engang det hus, jeg bor i. Det er mine børns, sagde hun sidste år til magasinet IN.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.