Nyeste artikler
Se alle
Caroline Petersen (Foto: Janus Nielsen)

Caroline om at onanere på tv: Jeg mærker stadig konsekvenserne af min deltagelse i reality

Caroline Petersen har holdt sig væk fra rampelyset længe, men hun har sat nogle spor, som folk stadig husker, og som fortsat har konsekvenser for hende i dag.

Caroline Petersen blev kendt i ‘Paradise Hotel’ for sine umodne kommentarer og for at onanere på tv, og selvom hun for længst har valgt at forlade rampelyset og få sig et liv langt væk fra offentligheden, så mærker hun stadig konsekvenserne af sin deltagelse den dag i dag.

– Dengang jeg deltog i diverse programmer var jeg umoden, grænseoverskridende og ikke mindst opmærksomhedskrævende. Noget der har kostet mig dyrt, og noget jeg stadigvæk den dag i dag mærker konsekvensen af. At være kendt som hende, der onanerede på tv eller hende, der sagde dumme ting, er selvsagt ikke rart, fortæller Caroline til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-program får ‘Paradise’-Caroline til at knække

Caroline mærker konsekvenserne ved, at folk fortsat sender hende hadbeskeder.

– Folk skriver alverdens ting som; “Du er grim”, “Du ser forfærdelig ud”, “Dit ansigt er tykt” og så videre, fortæller Caroline fortsat og er glad for beslutningen om at vende tilbage til det mere private liv.

– Det er en beslutning, der virkelig har gjort meget godt for mig, og jeg er “vokset” så at sige, men det stopper alligevel ikke folk i at have en holdning om mig.

LÆS OGSÅ: Casper Balo kom aldrig tilbage på ‘Paradise Hotel’: Produktionen fejlede

Her er Caroline i dag

Caroline er i dag ved at færdiggøre sin HF, og prioriteterne er helt anderledes end dengang det handlede om at blive set og hørt.

– Jeg har modnet mig en del gennem årene. Jeg hviler mere i mig selv, og jeg går op i min skole og sætter min uddannelse som førsteprioritet. At trække mig tilbage har gjort, at jeg har kunne slappe af og reflektere over mit liv og mig selv, fortæller Caroline og fortsætter:

– Det har i sandhed været stressende at være en offentlig person hvad angår folks kommentarer og meninger til alt, hvad man foretager sig. Når jeg ser tilbage på min reality-tid, kan jeg se og mærke, hvor meget jeg har ændret mig.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’

Caroline nyder at være, hvor hun er i livet i dag, og hun mener ikke, at der kommer mere reality-tv med hende ombord.

– Helt ærlig, hvem gider fortsætte i diverse ligegyldige realityprogrammer som 23-årig. Man skal ligesom videre, fortæller Caroline.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.