Nyeste artikler
Se alle
Casper Christensen (Foto: Bo Nymann)

Caspers vilde liv i Las Vegas: Fik riffel som 17-årig

Komikerens liv har været så vildt, at det nu skal danne grundlag for en tv-serie.
Siden sine unge dage i USA har komikeren slået sig ned i Danmark med Isabel og bliver snart far til fire (Foto: Uffe Kongsted).

Selv om Casper Christensen har haft et vildere liv end de fleste, kan han nu notere sig, at det har været så vildt, at det efter alt at dømme bliver til en tv-serie på en af de større amerikanske tv-kanaler.

Omdrejningspunktet bliver dengang, han som 17-årig rejste til USA for at gå på high school, og hvor han lejede sig ind hos en 60-årig dame, der havde sin søn på 30 år boende hjemme.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Benedikte taler ud: Skarp kritik af Mary i ny bog

Og vanviddet begyndte med det samme, efter at hun havde hentet ham i lufthavnen.

– Så kørte vi ud til et hus, der var fuldstændig smadret. Det var white trash. Der var ingen gulve og rå beton. Der var ikke gardiner, men et lagen. Der boede så en søn på 30 år derhjemme, som jeg ikke havde hørt om.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Lars Brygmann er i Grønland og har skiftet iPhonen ud med en riffel til sine toiletbesøg.

LÆS OGSÅ: Marys dybe sorg: Mange dødsfald i Kronprinsessens liv

– Den første aften tog han en stor sportstaske, og den var fyldt med våben. Og så skulle jeg vælge, hvilket jeg ville have. Jeg havde aldrig rørt et våben og sad pludselig med pistoler og automatvåben. Han sagde, det skulle ligge under sengen og altid være ladt. Jeg valgte en riffel og ladede den. Jeg spurgte, om det var et rigtigt våben, siger Casper Christensen til Iben Maria Zeuthen på Radio-24syvs ”Hele Danmarks Casper”.

– Så fik jeg min riffel og går i seng med min riffel og sidder der med en riffel på den anden side af jorden. Og er lykkelig. Jeg tror, USA er sådan. Selvfølgelig har vi våben. Jeg havde jo set cowboyfilm. Da jeg vågnede, var der ingen mennesker. De er på arbejde, og jeg er helt alene og tager selvfølgelig min riffel med og går rundt i det smadrede hus med min riffel. Det var et vanvittigt år, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Og historien er vild selv i amerikanske øjne.

– Jeg har solgt rettighederne til den historie til Robert Downey Jr. (amerikansk stjerneskuespiller, red.). De har købt rettighederne, fordi jeg fortalte om det til et møde, og det ville de gerne bruge til et eller andet. Jeg var ovre for et års tid siden for at pitche den til tv-stationer, og den blev købt af en af de store. Så selv i USA er det en ret vanvittig historie. Og hvis det bliver en tv-serie, skal der stå, at den er baseret på Casper Christensens liv. Det står i min kontrakt.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter afgørelse: Cengiz lyver

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.