Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Charlotte og Fredrik vinder ‘Nybyggerne’

Charlotte og Fredrik har vundet fjerde sæson af 'Nybyggerne' og er nu de stolte ejere af deres helt egen lejlighed.

Finalen i ‘Nybyggerne’ er netop overstået, og efter et halvt år med tanker, drømme og nervøsitet, blev vinderen endelig fundet. Charlotte og Fredrik vandt deres drømmelejlighed til en værdi af 3,4 millioner i Hedehusene ved Roskilde, som de nu kan flytte ind i inden længe.

Der var vild jubel og grøn konfetti, som faldt ned fra loftet, hvorefter parret krammede. Efterfølgende gik de hen til lejligheden sammen med Puk Elgård, hvor familie og venner stod klar til at fejre dem.

LÆS OGSÅ: Thomas afslører: Dette savner jeg mest fra ‘Nybygger’-optagelserne

– Vi er bare overvældende og vi har det godt, udbryder Charlotte til Realityportalen.dk med et kæmpe smil.

– Vi har det skide godt, fortsætter Fredrik.

– Det har været en hård omgang, men det har været godt. Vi er meget glade. Det har været en dejlig afslutning, forklarer Charlotte.

– Vi havde sagt til os selv, at det ikke blev os for at dulme det hele, men vi er selvfølgelig meget glade og taknemmelige. Men vi har ingen ide om, hvorfor det lige blev os. Vi må have gjort noget rigtigt, fortsætter hun.

– Jeg er helt målløs. Det er helt utroligt, når man startede med at være så ringe, afslutter Fredrik med et stort grin.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ slår ‘Familien fra Bryggen’ af pinden

Alle de fire par var tydeligt nervøse op til live-finalen, som blev sendt direkte fra Hedehusene, udenfor i kulden under et halvtag tæt på de fire lejligheder. Her måtte de nervøse deltagere først sidde pænt og se med sammen med pressen og hele Danmark, mens det sidste afsnit af programmet blev vist på storskærm.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nyt ‘Nybyggerne’-par skal være forældre

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-mor skal giftes

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.